Skip to the content

Voorkom dat een brand uw onderneming buiten spel zet

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw blusmiddelen. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Keuring, controle & onderhoud volgens de NEN richtlijnen
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

blusmiddelen keuren beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Blusmiddelen keuren

Blusmiddelen keuren, u wilt er misschien liever niet aan denken, maar toch is het verplicht voor openbaar toegankelijke gebouwen of voor bedrijven. Uw blusmiddelen keuren is een belangrijk onderwerp het is belangrijk voor uw werknemers en de veiligheid van uw zelf en de klant. Maar denk ook aan scholen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven. Royal Safety onderhoud en keurt blusmiddelen in elke branche.

Elke twee jaar moet u uw blusmiddelen keuren (elk jaar voor brandslanghaspels), of liever gezegd moet een erkend bedrijf dat voor u doen. Let er echter wel op dat uw verzekeraar en of keurmerkinstantie daar me akkoord gaat want die eisen altijd 1x per jaar. Aangezien u uw blusmiddelen keuren niet zelf mag doen (althans niet de officiële keuring), is daar Royal Safety om dit voor u te regelen. 

Laat Royal Safety uw blusmiddelen keuren

Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat staat voor een topkwaliteit service. Niet alleen zijn we erkend, maar ook is klantenservice voor ons een prioriteit. Wij snappen dat voor veel mensen brandveiligheid een lastig onderwerp is en dat niet iedereen over evenveel informatie bezit. Wij maken er daarom een punt van om zo open en duidelijk mogelijk te zijn tegenover onze klanten. Daarom weet u, ondanks dat het een ingewikkeld of onbekend onderwerp kan, altijd goed wat er aan de hand is, waarom wij u adviseren om wel of niet actie te ondernemen en waarom we doen wat we doen.

Heeft u vragen, wilt u dat wij van Royal Safety uw blusmiddelen keuren, of kunnen we iets anders voor u betekenen? Online of per telefoon kunt u contact met ons opnemen en dan staat ons team van stuk voor stuk gecertificeerde experts paraat om uw vraagstukken op te lossen. Met Royal Safety kunt u ervan uitgaan dat dat uw blusmiddelen nog goed werken als er een eventuele brand uitbreekt.

Royal Safety kan meer dan alleen uw blusmiddelen keuren

Een erkend bedrijf uw blusmiddelen laten keuren is een goede start, maar er komt nog een stuk meer kijken bij het brandveilig maken van uw pand. Er zijn een hoop verschillende installaties die enorm helpen bij brandbestrijding en brandpreventie. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Uw blusmiddelen keuren haalt namelijk weinig uit als u geen brandwerende doorvoeringen heeft en zo de brand te snel verspreidt. Neem brandveiligheid vooral serieus en laat ons u helpen.

Keuren blusmiddelen, hoe vaak?

Officieel moet u eens in de twee jaar uw blusmiddelen keuren en brandslanghaspels moeten eens per jaar gekeurd worden (met eens in de vijf jaar een uitgebreidere controle). Waarom moet dit eigenlijk? Het is niet zo dat blussers zo vaak gebruikt worden dat ze gaan slijten. Toch kan er roest vormen, kan het beschadigd worden, de brandblusser kan zijn druk verliezen, kan dat het blusmiddel simpelweg te oud is, of dat de gebruiksinstructies onleesbaar zijn geworden.

Voor 2010 moesten ook draagbare brandblussers jaarlijks gecontroleerd worden en niet alleen de brandslanghaspels, dit is veranderd naar eens per twee jaar om het makkelijker te maken voor bedrijven. Toch menen veel ervaren organisaties (en soms zelfs verzekeraars) dat jaarlijks blusmiddelen keuren een beter idee is.

Als u contact opneemt met Royal Safety, dan kunnen wij u adviseren over hoe vaak te keuren. Het is namelijk een lastige keuze om te maken voor iemand zonder veel ervaring en omdat het geen onbelangrijk onderwerp is, is het misschien verstandig om het aan een expert over te laten.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in