Skip to the content

Brandblusser hervullen

Heeft u op uw bedrijf onlangs een noodgeval of misschien gewoon een training gehad of zijn uw brandblussers afgekeurd en moet u als gevolg daarvan uw brandblusser vullen? Dan kunt u nu contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen (wacht hier niet te lang mee!). Maar eerst, wie zijn wij?

Royal Safety, wij doen een hoop meer dan alleen uw brandblusser vullen

Royal Safety is een onderhoudsbedrijf dat erkend is door alle nodige instellingen. Niet alleen bent u bij ons ervan verzekerd dat wij altijd precies volgens de toepasbare regels werken, ook staan wij bekend voor topkwaliteit service. Zo kunt u bij ons telefonisch of online terecht voor al uw vragen over brandpreventie en hebben wij een website boordevol informatie zodat u zelf ook wat kunt leren over dit onderwerp.

Wij zijn er trots op om u te kunnen vertellen dat wij een beleid hebben van openheid en eerlijkheid. Dankzij alle informatie die we u bieden, kunt u zelf altijd precies zien wat wij doen en waarom. Zo hoeft u zich nooit af te vragen of u in de maling wordt genomen. Na afloop krijgt u een certificaat ter bevestiging van de installatie of keuring.

Uw brandblusser vullen is voor ons een zeer simpele taak. Als u een lege brandblusser hebt staan omdat u een daadwerkelijke brand hebt moeten blussen, of omdat u een serieuze training heeft gehad, of de brandblussers zijn aan hervullen of uitgebreid onderhoud toe dan kunnen wij voor u uw brandblusser vullen. Wij doen dit volgens alle regels en wetten.

Echter kunnen wij veel meer doen dan alleen uw brandblusser vullen. Wij kunnen volledig nieuwe brandblussers leveren, rookmelders installeren, keuringen uitvoeren enzovoorts. Voor al deze onderwerpen hebben wij uitgebreide informatie op onze website.

Wat voor type brandblusser vullen?

Om te weten wat voor type blusser gevuld moet worden, zetten we de meest voorkomende soorten even voor u op een rijtje:

  • De waterblusser (vaak als brandslanghaspel) is geschikt voor branden van vaste stoffen (brandklasse a).
  • De ABC poederblusser is geschikt voor branden van vaste stoffen (a), vloeibare stoffen en gassen.
  • De CO2-blusser is geschikt voor branden van vloeibare stoffen en branden bij apparatuur die onder spanning staan.
  • De schuimblusser is geschikt voor branden van vaste stoffen en vloeibare stoffen.

Uw brandblusser vullen is zeer belangrijk. Nadat een noodsituatie (of een training) heeft plaatsgevonden, kan een brand altijd weer toeslaan. Het zou rampzalig zijn als u dan uw brandblusser vullen heeft uitgesteld en deze nog leeg staat!

Royal Safety onderhoudscontracten

Ook kunt u bij Royal Safety een onderhoudscontract aangaan. Met een onderhoudscontract spreken we af dat wij de levering en het regelmatige onderhoud van bijvoorbeeld blusmiddelen regelen. Op deze manier kunt u rustig uw gang gaan zonder u zorgen te hoeven maken om de staat van uw brandblussers.

Brandveiligheid is een naar onderwerp waar u liever niet over nadenkt. Gelukkig hoeft dat met een onderhoudscontract ook niet meer. Royal Safety regelt alles voor u en onderneemt zelfstandig of na overleg met u actie.

Aarzel voor vragen of een vrijblijvende offerte vooral niet om contact met ons op te nemen, Royal Safety is er voor uw brandveiligheid.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in