Skip to the content

Brandblusser keuren kosten

In veel gevallen moeten brandblussers jaarlijks gekeurd worden. Er zijn allerlei partijen die dit kunnen doen. De prijzen kunnen echter nogal eens verschillen. Vaak wordt dit per eenheid berekend. In dat geval ligt het er dus maar net aan hoeveel brandblussers u als bedrijf hebt hangen. Het keuren van de brandblusser moet volgens bepaalde richtlijnen. Deze zijn vastgelegd in de zogenaamde NEN 2559. Hierin staat welke brandblussers precies aan onderhoudswerkzaamheden en keuringen onderworpen moeten worden en hoe dit precies gedaan dient te worden.

Prijzen voor het keuren van brandblussers in de industrie

Wat de kosten precies zijn voor het keuren van de brandblussers ligt voor een groot deel aan hoeveel er aanwezig zijn. De meeste bedrijven die dergelijke keuringen uitvoeren komen hiervoor naar de plaats waar dit moet gebeuren toe. Daardoor is het wel enigszins logisch dat het wat duurder is om een enkele brandblusser te laten controleren of slechts een paar. Heb je er echter veel dan wordt het stukken goedkoper. Hieronder zie je een klein voorbeeld.

Wat kost het keuren van brandblussers gemiddeld?

Het begint meestal met bepaalde basiskosten die gerekend worden, een soort voorrijkosten zeg maar. Deze liggen meestal rond de 20 euro. De prijs voor een losse brandblusser is vaak ook rond de 20 euro. Heb je er twee, drie of vier? Dan loopt dat meestal af met een paar euro per stuk. Om 5 brandblussers te laten keuren ben je dan tussen de 10 en 12 euro kwijt. Heb je er heel veel, meer dan 20 of 50, dan wordt het bedrag verlaagd tot ongeveer 8 of 7 euro per stuk.

Welke dingen zitten bij deze prijs inbegrepen?

De prijzen die zojuist genoemd werden zijn wel inclusief een aantal andere zaken. Maar mochten er werkzaamheden worden uitgevoerd of dingen gerepareerd moeten worden, dan kan het snel oplopen. Meestal wordt er dan per uur gefactureerd voor alle werkzaamheden. Wat wel bij de prijs in zit is het vernieuwen van een keuringssticker zodat zichtbaar is dat het materiaal opnieuw gecheckt is.

Is het de kosten waard?

Dit is zeker het geval. Door brandblussers te laten controleren door gecertificeerde partijen kun je ervan uitgaan dat alles goed zit. Mocht er iets niet meer goed zijn dan wordt het gerepareerd of vervangen. Omdat er specialisten mee aan de slag gaan hoeft een bedrijf zich niet druk te maken over al het materiaal wat men in huis heeft om de brandveiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Waarom uitbesteden aan Royal Safety?

Indien u ondersteuning hierbij verlangt, dan kan Royal Safety hierbij uiteraard van dienst zijn. De voordelen van samenwerken met Royal Safety zijn in een notendop als volgt:

- Alle werkzaamheden geschieden 100% conform het bouwbesluit en relevante NEN richtlijnen
- REOB CIBV gecertificeerd
- Certificatie voor gemeente, overheid, brandweer en verzekering
- Altijd 1 aanspreekpunt
- Scherpe tarieven
- Optioneel: voordelige onderhoudscontracten (geen omkijken meer)

Neem vandaag nog kosteloos en vrijblijvend contact op om uw situatie voor te leggen en een raming van de kosten op maat voor uw situatie te ontvangen.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in