Skip to the content

Brandblusser keuren Rotterdam

Brandblusser keuren Rotterdam, brandveiligheid op maat

Brandblusser keuren? Rotterdam en omstreken heeft veel bedrijven die wettelijk verplicht zijn om minstens één brandblusser te hebben, maar vaak zijn dit er meer. De wetgever heeft dit besloten om de veiligheid van de gebouwen en mensen te kunnen waarborgen. Hiertoe is niet alleen een brandblusser nodig. Het is ook nodig om te regelmatig de brandblusser te keuren: Rotterdam en omstreken is het gebied waarin Royal Safety haar diensten aanbiedt aan tal van bedrijven. Enerzijds omdat het onderhoud aan en keuring van brandblussers verplicht is, anderzijds omdat deze bedrijven rekenen op het vakmanschap en de kennis van Royal Safety als betrouwbare servicepartner.

Brandblusser keuren: Rotterdam en de wetgeving

Voorheen was het keuren van brandblussers een jaarlijkse aangelegenheid. In 2010 is echter door de wetgever besloten om de eis te verlagen. Voor de meeste bedrijven geldt nu een keuringseis voor brandblussers van eens per twee jaar. Dit is besloten door de overheid in het kader van de lastenverlichting voor de Nederlandse ondernemers. Er zijn echter bedrijven die nog altijd jaarlijks aan de slag moeten met de brandblusser keuren, Rotterdam kent meerdere van deze bedrijven. Wij kunnen als servicepartner precies zien of u een jaarlijkse keuring moet hebben, of eens per twee jaar in uw bedrijf volstaat. Daarbij nemen we ook uw verzekering tegen brand in acht: De verzekeraar kan afwijkende richtlijnen opgesteld hebben waardoor uw serviceplan aangepast moet worden om de optimale dekking te garanderen.

Overigens hoeven particulieren zich geen zorgen te maken over het brandblusser keuren: Rotterdam heeft veel huishoudens die vrijwillig een brandblusser aangeschaft hebben. Desalniettemin is het verstandig om niet alleen naar de manometer te kijken, maar deze brandblussers ook met regelmaat na te laten kijken voor de zekerheid, zodat er geen vals gevoel van veiligheid is. Ook dit kunt u laten doen door Royal Safety. Is de brandblusser sterk verouderd of voldoet het model niet meer, dan hebben wij alle mogelijke brandblussers tegen aantrekkelijke prijzen klaarstaan.

Brandblusser laten keuren in Rotterdam

Het keuren van brandblussers is een werkzaamheid die uitsluitend verricht mag worden door professionals. Het onderhoud en de keuring van de brandblussers moeten verricht worden aan de hand van de richtlijnen die opgesteld zijn in NEN 2559. Daarnaast is van groot belang dat de werkzaamheden verricht worden door vakmannen die weten welke controlemiddelen er gebruikt moeten worden en welke onderhoudsaspecten gelden voor het type brandblusser dat aanwezig is in uw bedrijf. Brandblusser keuren: Rotterdam is het kerngebied voor Royal Safety. Wij zorgen ervoor dat alle brandblusmiddelen gekeurd zijn en onderhouden worden, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Bij Royal Safety vindt u:

  • Alle kennis om uw bedrijf brandveilig te maken volgens de huidige richtlijnen
  • Alle brandblusmiddelen tegen aantrekkelijke prijzen
  • Service met betrekking tot installatie, keuring en onderhoud aan brandblusmiddelen
  • De best mogelijke bewaking voor uw bedrijf
  • Optimale arbeidsveiligheid waarmee u het welzijn van uw werknemers waarborgt volgens de Arbowetgeving

Neem vandaag nog contact op met Royal Safety voor een vrijblijvende offerte en advies op maat, zodat u in de toekomst niet meer hoeft te kijken naar uw brandveiligheid of arbeidsveiligheid, of naar het brandblusser keuren in Rotterdam.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in