Skip to the content

Keuring brandblussers

Keuring brandblussers moet regelmatig plaatsvinden om ervoor te zorgen dat al uw blusmiddelen zich altijd in een goede staat bevinden. Brandblussers kunnen namelijk zowel extern als intern problemen krijgen. Door een keuring brandblussers weet u zeker dat uw blusmiddelen aan alle eisen voldoen, wij doen alle keuringen namelijk precies volgens de regels en normen.

Keuring brandblussers door Royal Safety

Keuring brandblussers bij Royal Safety gebeurt precies volgens de toepasbare regels van alle mogelijk denkbare normen en wetten. Hierdoor weet u niet alleen zeker dat uw brandblussers in goede conditie zijn, maar ook dat vanwege deze keuring brandblussers u geen mogelijke boetes kan krijgen.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een eenmalige keuring brandblussers, ook raden wij u aan ons te vragen naar onze onderhoudscontracten. Dan regelen wij periodiek alles omtrent uw blussers en heeft u er absoluut geen omkijken meer naar. Alle zorg berust dan op onze schouders en die dragen wij maar al te graag voor u.

Royal Safety staat al jarenlang bekend als een expert op het gebied van brandveiligheid, hoe komt dat? Om te beginnen zijn al onze experts en monteurs stuk voor stuk gecertificeerd door de benodigde erkende instanties. Dit heeft tot gevolg dat wij altijd weten waar we mee bezig zijn. Vervolgens staan wij van Royal Safety ook voor openheid en eerlijkheid tegenover de klant. U zult uzelf daarom niet verliezen in alle brandveiligheid-vaktaal en wij leggen u alles uit wat u moet weten.

Meer dan alleen keuring brandblussers

Keuring brandblussers is erg belangrijk, maar bij Royal Safety kunt u ook terecht voor levering en installatie. Wij komen graag een keer langs om nieuwe brandblussers bij u te installeren, oude brandblussers te keuren, of onderhoud uit te voeren waar het nodig is.

Voor vragen kunt u ons te allen tijden online bereiken, ook is het mogelijk om ons te bellen. Vraagstukken beantwoorden wij maar al te graag en ook kunnen wij u een offerte bieden, maar voor specifieke situaties is het misschien handiger dat een van onze gecertificeerde monteurs eens langskomt.

Waarom keuring brandblussers?

Stelt u zich voor dat er een brand toeslaat en iemand snel naar de brandblussers gaat om te proberen de brand te beperken. Opeens is de blusser misplaatst, of is het drukniveau te laag, of zijn de instructies niet goed leesbaar. De brandblusser kan als gevolg niet of niet goed gebruikt worden en de brand wordt niet beperkt. Niet alleen is dit gevaarlijk, ook de materiële schade kan zo vele malen vermenigvuldigd worden, wat volledig onnodig is.

Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat er regelmatig een keuring plaatsvindt. U kunt dit gedeeltelijk zelf ook doen: hangen de brandblussers nog op de juiste plekken? Zijn de gebruiksinstructies nog goed te lezen? Zo niet, dan kunt u meteen actie (laten) ondernemen.

Maar ondanks dat het handig is om zelf een oog in het zeil te houden, is de regelmatige professionele keuring wettelijk verplicht. Wij bij Royal Safety zouden er trots op zijn om deze taak op ons te nemen.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in