Skip to the content

Voorkom dat een brand uw onderneming buiten spel zet

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw blusmiddelen. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Keuring, controle & onderhoud volgens de NEN richtlijnen
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

onderhoud blusmiddelen beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Onderhoud blusmiddelen volgens de NEN richtlijnen

Controle blusmiddelen moet regelmatig plaatsvinden conform NEN 2559 draagbare blusapparaten vanwege een aantal redenen. In dit geval vertellen wij over de draagbare brandblussers er zijn uiteraard veel meer blusmiddelen die wij controleren denk aan droge blusleiding, brandslanghaspels, verrijdbare bluswagens en blussystemen. Blusmiddelen zullen niet snel last hebben van slijtage, aangezien ze in het dagelijkse leven niet gebruikt zullen worden. Echter is het wel zo dat blusmiddelen externe schade op kunnen lopen na verloop van tijd. Ook kunnen er intern dingen misgaan (blusstof kan aan vervanging toe zijn, de druk is niet goed) en hierop moet ook getest worden.

Blusmiddelen zijn ongelooflijk belangrijk om beginnende branden te stoppen of op zijn minst te beperken. Dankzij blusmiddelen kunt u zelf actie ondernemen terwijl u bijvoorbeeld wacht op de brandweer of u kunt zelfs volledig voorkomen dat de brandweer nodig is. Daarom is controle blusmiddelen ook essentieel, zodat deze belangrijke onderdelen van uw brandveiligheid altijd in goede staat blijven.

U kunt zelf een periodieke controle blusmiddelen uitvoeren, alhoewel dit niet de officiële controle kan vervangen. U kunt dan zelf letten op zichtbare punten, zoals externe schaden, leesbaarheid van instructies en of de blusmiddelen nog op de juiste plaats hangen.

Echter moet jaarlijks (of tweejaarlijks als er voor een tweejaarlijks interval gekozen is) ook door een REOB-erkend onderhoudsbedrijf uitgevoerd worden. Gelukkig voor u, is Royal Safety zo'n erkend onderhoudsbedrijf.

Royal Safety: voor onderhoud blusmiddelen en meer

Royal Safety is een REOB-erkend onderhoudsbedrijf dat staat voor handelen volgens de wetten en normen, maar ook voor topkwaliteit service. Bij ons bent u voor al uw vragen of verzoeken rondom brandveiligheid aan het juiste adres.

Ons team van gecertificeerde experts staat altijd voor u klaar. Wij helpen u niet alleen uw vragen te beantwoorden, ook kunt u op onze website een hoop aanvullende informatie vinden over verscheidene onderwerpen. Zo kunt u zelf weten hoe u aan uw info komt en weet u dat u altijd kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Bij ons krijgt u na afloop van een installatie of keuring een certificaat als bewijs dat alles in orde is. Maar wat ook interessant is, is een Royal Safety onderhoudscontract. Met zo'n contract verzorgen wij bijvoorbeeld al uw blusmiddel-benodigdheden. Levering, installatie en regelmatige controle blusmiddelen.

Voor controle blusmiddelen of andere zaken kunt u altijd bij ons terecht, aarzel dus vooral niet om contact met Royal Safety op te nemen voor al uw vraagstukken.

Onderhoud blusmiddelen: waar moet op gelet worden?

Bij controle blusmiddelen letten we conform NEN 2559 op de volgende punten (er zijn een hoop aspecten, dus we lichten alleen de belangrijkste aspecten van controle blusmiddelen uit):

  • Zichtbare externe schade (onleesbare instructies, deuken, roestvorming).
  • Of de druk nog in orde is.
  • Of de slang of spuitmond nog in orde is.
  • Of het blusmiddel niet te oud is en misschien vervangen moet worden.

Als we een punt zien tijdens uw controle blusmiddelen dat wat extra aandacht vereist, dan ondernemen we actie waar nodig. Bij Royal Safety wordt u dankzij onze uitstekende klantenservice altijd op de hoogte gesteld van wat er aan de hand is. Zo weet u altijd waarom wij doen wat we doen en krijgt u geen vervelende verrassingen, dat is wel zo prettig.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in