Skip to the content

Voorkom dat een brand uw onderneming buiten spel zet

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw brandblussers. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Keuring, controle & onderhoud volgens NEN 2559
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

onderhoud brandblusser beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Onderhoud brandblusser

U bent hier waarschijnlijk omdat u onderhoud brandblusser moet uitvoeren, of liever gezegd omdat het door een erkend onderhoudsbedrijf uitgevoerd moet worden. Gelukkig kan Royal Safety u hierbij helpen. Wilt u liever zelf wat informatie opdoen, of wilt u liever meteen contact opnemen met een gecertificeerde expert met jarenlange ervaring? In beide gevallen bent u hier op de juiste plek.

Neem contact op met Royal Safety voor onderhoud brandblusser

Er zijn zo veel regels, wetten, normen en andere zaken om op te letten als het om brandveiligheid gaat. Waarom laat u dus bijvoorbeeld uw onderhoud brandblusser niet aan ons over? Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf met jaren aan ervaring met onderhoud brandblusser en een hoop meer.

Bij ons kunt u ervan uitgaan dat het onderhoud brandblusser volledig volgens de toepasbare wetten gebeurt en dat u goed op de hoogte gehouden wordt van de gang van zaken. Wij snappen namelijk dat al het gedoe rondom brandveiligheid niet voor iedereen even natuurlijk is, dus helpen wij u graag het ook te kunnen begrijpen. Op deze manier weet ook u goed waar u aan toe bent en wat er nodig is.

Ooit al gedacht aan een onderhoudscontract, in plaats van een eenmalig onderhoud brandblusser? Op deze manier verzorgen wij uw brandblussers volledig en hoeft u er zich nooit meer zorgen om te maken, dat doen wij wel voor u.

Ook met andere zaken rondom brandveiligheid zijn wij ervaren, dus aarzel vooral niet om voor enige vragen contact met ons op te nemen, wij weten zeker dat we u kunnen helpen. Royal Safety's team van experts is er tenslotte om uw pand een veiligere plek te maken voor iedereen.

Onderhoud brandblusser: de feiten

Wilt u toch zelf meer informatie opdoen over onderhoud brandblusser? Dat snappen wij volledig en daarom hebben we op onze website een hoop informatie over dit onderwerp. We zullen het hieronder nog even kort voor u samenvatten.

Brandblussers zijn essentieel om beginnende branden te stoppen en daarom is ook het onderhoud brandblusser belangrijk. Wat kan er allemaal misgaan met een brandblusser naarmate deze ouder wordt?

Door externe factoren kan een brandblusser schade oplopen. Denk aan deuken, roestvorming of dat bijvoorbeeld de gebruiksinstructies onleesbaar worden. Ook moet de druk regelmatig gecontroleerd worden en sommige onderdelen moeten na verloop van tijd vervangen worden.

Onderhoud brandblussers: eens per jaar of per twee jaar?

Er is nogal wat discussie over de vraag of brandblussers een per jaar of eens per twee jaar gecontroleerd moeten worden. U mag zelf namelijk kiezen voor een eenjarig of tweejarig traject dat dit bepaald. Wij raden met onze ervaring meestal een jaarlijks traject aan, aangezien de controle van de belangrijke blusmiddelen voor extra veiligheid zorgt.

Eens per vijf jaar moet sowieso een uitgebreidere controle uitgevoerd worden en eens in de tien jaar een nóg uitgebreidere. Bij deze tienjaarlijkse controle moet de volledige brandblusser gedemonteerd worden en moeten alle onderdelen geïnspecteerd en eventueel vervangen worden waar nodig.

Eén ding blijft echter altijd hetzelfde: dit onderhoud moet uitgevoerd worden door een erkend onderhoudsbedrijf, zoals Royal Safety. Neem dus snel contact met ons op om uw onderhoud te regelen.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in