Skip to the content

Onderhoud kleine blusmiddelen: keuring conform NEN richtlijnen

Bij Royal Safety hebben we ons gespecialiseerd in brandbeveiliging. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres als u een betrouwbare partij zoekt met kennis van zaken voor bijvoorbeeld kleine blusmiddelen. Wij kunnen u op een heldere en eerlijke manier adviseren over uw actuele situatie met betrekking tot deze kleine blusmiddelen.
Naast het geven van advies, kunnen wij u ook direct van dienst zijn met het controleren en onderhouden van materialen. Met ons heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vraagstukken. Ook kunnen we u alle nodige processen omtrent brandbeveiliging uit handen nemen, zodat u er zich geen zorgen meer om hoeft te maken.

Royal Safety is een modern brandbeveiligingsbedrijf dat u snel en professioneel van dienst is. Of het nu gaat om het snel inplannen van een controle of het snel leveren van bestelde materialen, wij staan voor u klaar.

Als u op zoek bent naar een partner die zijn eigen serviceafdeling voor u klaar heeft staan, vol met ervaren en gecertificeerde monteurs, een bedrijf dat REOB gecertificeerd is en trots partner van de brandweer is, dan zijn wij er voor u.
Uw kleine blusmiddelen en andere producten op het gebied van brandveiligheid vereisen kundig onderhoud. Royal Safety is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf en beschikt over eigen REOB-gecertificeerde onderhoudsmonteurs die zowel het onderhoud als de keuring van uw kleine blusmiddelen kunnen verzorgen. Wij helpen u te voldoen aan het Bouwbesluit 2012, net als de NEN-Normen 4001:

• NEN 2559 Draagbare blustoestellen
• NEN 2659 Verrijdbare blustoestellen
• NEN-EN 671-3 Brandslanghaspels
• NEN 1594 Droge blusleidingen
We zorgen na iedere onderhoudsbeurt voor een heldere rapportage, inclusief de looplijsten en uw certificaat. Hierdoor weet u precies wat de omstandigheden zijn, wat wel of niet hoeft te gebeuren en kunnen wij u duidelijker advies geven over eventuele te ondernemen handelingen wat betreft uw kleine blusmiddelen.

Kleine blusmiddelen laten keuren


U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Onze diensten en producten helpen u te voldoen aan het Bouwbesluit, de Arbowet en de richtlijnen die verzekeraars hanteren. Beschikt u over de juiste preventiemiddelen en de nodige kleine blusmiddelen? Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de normen waaraan u moet voldoen en de nodige middelen die daarbij komen kijken.

Bij Royal Safety kunt u bij uw aankoop direct een onderhoudscontract afsluiten. Zo heeft u geen omkijken naar het jaarlijkse onderhoud van uw kleine blusmiddelen en bent u altijd verzekerd van goede bescherming tegen brand. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken om ook maar iets omtrent brandpreventie en kunt u het allemaal aan onze gecertificeerde experts overlaten.
Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Aarzel dan vooral niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over kleine blusmiddelen telefonisch of per mail.

In een notendop, de voordelen van de keuring kleine blusmiddelen uitbesteden aan Royal Safety:

- REOB gecertificeerd
- One-stop-shop van advies en levering tot controle en onderhoud van kleine blusmiddelen
- Snelle levering
- Deskundige medewerkers die allemaal gecertificeerd zijn
- Scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in