Skip to the content

Voorkom dat een brand uw onderneming buiten spel zet

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw brandblussers. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Keuring, controle & onderhoud volgens NEN 2559
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandblusser met onderhoudscontract beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandblusser met onderhoudscontract

U bent op zoek naar een onderhoudscontract brandblusser? Dan hebben we goed nieuws voor u: het is een van onze specialiteiten. Waarom u er goed aan doet om een onderhoudscontract brandblusser aan te gaan en waarom Royal Safety ook voor de juiste keus is, zullen we u uitleggen.

Onderhoudscontract brandblusser: hoe werkt het?

Hoe werkt het nou precies als u een onderhoudscontract brandblusser met Royal Safety aangaat?

Allereerst bespreekt wij samen met u wat u precies nodig heeft voor uw specifieke situatie. Maakt u zich geen zorgen, bij Royal Safety krijgt u op maat gemaakt advies. Wij hebben op onze website uitgebreide informatie over vrijwel alle aspecten van brandveiligheid. Ook kunt u telefonisch of online contact met ons opnemen voor al uw vraagstukken. Hierdoor kunt u alles doen hoe u dat wilt: zelf informatie opdoen, of ons vragen. Zo bent u ervan verzekerd dat u goed weet wat er aan de hand is en wat er allemaal nodig is voor uw pand.

Vervolgens leveren we de afgesproken producten volgens het onderhoudscontract brandblusser en zal een van onze gecertificeerde monteurs deze voor u installeren op de juiste plekken, altijd volgens de toepasbare normen en voorschriften.

Als onderdeel van het onderhoudscontract brandblusser plegen wij, zoals de naam al aangeeft, onderhoud wanneer dat nodig is.

Onderhoudscontract brandblusser: waarom het de moeite waard is

Er zijn een hoop regels over hoe vaak blusmiddelen, maar ook andere zaken omtrent brandveiligheid gecontroleerd moeten worden. Zo moeten brandslanghaspels eens in het jaar gecontroleerd worden en eens in de vijf jaar moet een uitgebreide test uitgevoerd worden.

Draagbare brandblussers moeten eens in de twee jaar gecontroleerd worden, maar sommige organisaties en soms zelfs verzekeringsinstellingen menen dat het toch minimaal eens per jaar zou moeten gebeuren. Als u niet weet wat de precieze regels zijn, wanneer dingen gecontroleerd moeten worden en hoe, dan is het wel zo handig als u een onderhoudscontract heeft met een ervaren en gespecialiseerd bedrijf die dat allemaal voor u regelt.

Wij hebben weet van alle regels en normen tot aan de kleine lettertjes. Wij weten precies hoe en wanneer onderhoud uitgevoerd moet worden en wij kunnen op maat gemaakt advies geven over wat voor u de beste oplossing is.

Royal Safety: niet alleen voor een onderhoudscontract brandblusser

Bij Royal Safety kunnen we veel meer voor u doen dan alleen een onderhoudscontract brandblusser. Wist u dat gebouwen hoger dan twintig meter een droge stijgleiding moeten hebben om het blussen makkelijker te maken voor de brandweer? Wist u dat er speciale voorschriften zijn om ervoor te zorgen dat rookmelders zo goed mogelijk geïnstalleerd zijn? Of wist u dat er een hoop verschillende brandblussers zijn voor de verschillende soorten branden?

Royal Safety zou al deze zaken graag voor u regelen. Aarzel dus vooral niet om met vragen of verzoeken naar ons toe te stappen. Brand is een gevaar dat niet alleen voor hoge schade kan zorgen, maar al zeer snel levensgevaarlijk kan zijn. Zorg er dus voor dat u goed voorbereid bent, of liever gezegd: Laat Royal Safety u helpen om u voor te bereiden.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in