Skip to the content

Brandput

Brand is een gevaarlijk iets dat helaas nog steeds te veel schade toebrengt in Nederland, alhoewel er zo veel manieren zijn om schade te beperken. één van deze oplossing is de brandput. Een brandput is een handige en weinig innemende voorziening die toch levens kan redden en schade kan oorkomen. Een brandput is een put (de naam zegt het al) die in de grond is geboord met toegang tot een water, een brandput dient dus als een waterbron voor de brandweer. Aangezien het hier gaat om een ondergronds systeem, moet een brandput professioneel aangelegd worden.

Hoe en wat?

Een brandput zorgt eroor dat als de brandweer eenmaal aankomt bij geval van brand, ze makkelijk toegang hebben tot een waterbron. Alhoewel dit als vanzelfsprekend klinkt, is het toch belangrijk dat dit spoedig en efficient gebeurt en in dat geval is een brandput vaak een goede investering. Een brandput gaat namelijk lang mee en is goed betrouwbaar.

Met Royal Safety kunt u er altijd van uitgaan dat uw brandputten volledig volgens de regels worden geïnstalleerd, zodat u gerust kan zijn van een goede werking in geval van nood.

Alhoewel brandputten zeer betrouwbaar zijn, moeten ze toch af en toe gecontroleerd worden. Ook dit kan gedaan worden via Royal Safety. Sterker nog, met een geweldig onderhoudscontract heeft u er al helemaal geen omkijken meer naar. Wij regelen installatie, controle en voeren onderhoud uit waar nodig. Brandveiligheid is een serieus onderwerp en wij nemen het u maar al te graag uit handen zodat u verder kunt met uw eigen werkzaamheden.

Mogelijke alternatief voor de brandput

Een mogelijk alternatief voor de brandput is een brandkraan, ook wel bekend als de hydrant. Het grootste verschil is dat de brandkraan veel meer boven de grond steekt en dit kan wellicht visueel minder aantrekkelijk zijn voor uw zaak. Dat is namelijk het grootste voordeel van de brandput ten opzichte van andere brandwatervoorzieningen, de mogelijkheid om zeer klein of zelfs volledig ondergrond afgewerkt te zijn.

Waarom voor uw brandputten naar Royal Safety?

Royal Safety is ondanks zijn jarenlange ervaring nog steeds allereerst eropuit om de klant volledig tevreden te stellen. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat we u in de war maken met brandveiligheid jargons of andere zaken. Wij doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat u precies weet wat er aan de hand is en waar u aan toe bent. Op deze manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en kunnen we direct over op zaken.

Voor vragen of aarzelingen kunt u ons telefonisch of online bereiken, ons team van stuk voor stuk gecertificeerde experts helpt u dan graag. Echter is het ook mogelijk voor een van onze monteurs om langs te komen. Die bekijkt dan goed uw situatie en geeft u op maat gemaakt advies, zodat u zeker weet dat onze oplossing u zal helpen.

Brand is een onprettig, maar ongelooflijk belangrijk, onderwerp dat niet licht genomen moet worden. Echter wilt u er ook niet al te veel tijd aan besteden. Laat het daarom aan een expert over, laat het aan Royal Safety over.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in