Skip to the content

Brandveiligheid gaat verder dan verzekeren en voldoen aan wetten

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor uw droge blusleidingen. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Controle & Onderhoud
  • Aanleggen & Reparatie
  • Persen/Beproeven
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)
  • Conform NEN 1594

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

droge blusleiding aanleggen beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Een droge blusleiding aanleggen moet vakkundig gebeuren

Droge blusleiding of droge stijgleiding zijn een andere naam voor de term droge blusleiding. Het wordt toegepast in hoge flats en grote kantoren, wegtunnels, parkeergarages en moeilijk bereikbare gebouwen zoals bijvoorbeeld stations en distributiegebouwen als een blus voorziening om een brand te blussen door de brandweer. Het is dan ook erg belangrijk om een droge blusleiding aan te leggen. Een droge blusleiding aanleggen moet vakkundig en goed gebeuren. Een droge blusleiding bestaat vaak uit verzinkte stalen pijpen met in de meeste gevallen één voedingspunt. Per verdieping is er ook een brandkraan (afname punt). Als wij de droge blusleiding repareren of aanleggen wordt dit uiteraard volgens de juiste normen en eisen en het bouwbesluit gedaan.

Waar op te letten bij het aanleggen van een droge blusleiding?

 Een droge blusleiding aanleggen is iets wat we dagelijks doen. Ons vakbekwame personeel zal u hier uitstekend van op de hoogte kunnen stellen. Er zijn meerdere aspecten waar we rekening mee moeten houden met het aanleggen van een droge blusleiding. Een te installeren droge blusleiding moet voldoen aan de NEN 1594, Waterdebiet en de drukbestendigheid dit heeft te maken met de afgegeven bouwvergunning dit kan 16 of 24 bar zijn. Onbrandbaarheid de functie behoud moet minimaal 60 minuten zijn. Soorten koppelingen de juiste hoogte van de armaturen de aarding volgens de NEN 1010, het aanduiden, de juiste plaats voor bereikbaarheid van de brandweer auto. Bij één droge blusleiding aanleggen komt toch wel het een en ander kijken Royal Safety neemt dit graag uit handen voor u.

Wilt u een droge blusleiding aanleggen?

U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten aanleggen van een droge blusleiding. Het is mogelijk om te kiezen voor het beste systeem met de juiste druk voor de blusleiding. Het is gemakkelijk en eenvoudig om afspraak met ons te maken. Vul onderaan uw gegevens in of bel of mail ons gewoon! Uiteraard kan het ook zijn, dat u de bestaande droge blusleiding wilt vervangen. Door de jaren heen kan onderhoud duurder zijn dan vernieuwen. Ook hier helpen we u graag bij. We zullen op een transparante manier laten zien wat er mogelijk is. U kunt dan een goede beslissing nemen voor de brandveiligheid van uw gebouw.

Een onderhoudscontract voor de droge blusleiding

Om er zeker van te zijn, dat het systeem goed werkt is het belangrijk om  jaarlijks de droge blusleidingen te controleren en één keer per vijf jaar te beproeven. Er zijn daarnaast nog aanvullende mogelijkheden om direct mee te nemen bij een complete brandveiligheidskeuring. Onderhoudscontracten worden altijd op maat afgesloten bij ons. 

De regels en wetten!

De droge blusleidingen dienen aan de NEN 1594 norm te voldoen. Ook moeten ze voldoen aan artikel zes (algemene eisen voor het gebruik van bouwwerken). Per gemeente kunnen de eisen verschillen. Wij weten door de jaren heen welke voorwaarden ze eisen bij de lokale gemeente en kunnen u daarom goed adviseren.

Royal Safety

Wij zijn gespecialiseerd in brandveiligheid. Wij inspecteren, adviseren en helpen bedrijven en consumenten om een veilige woning of gebouw te hebben. Onze focus is altijd om voor scherpe tarieven een maximale kwaliteit te leveren. Ook leveren we de bestellingen voor brandveiligheidsproducten zeer snel. Voor grote projecten is er altijd een vaste contactpersoon. We zijn een van de meest complete specialisten op brandveiligheid in heel Nederland. We werken ook door het hele land en verzorgen een uitgebreid dienstenpakket van advies tot aan onderhoudscontract.

We helpen u ook graag om veilig, onbezorgd en vertrouwd te kunnen leven, samen gaan we voor veiligheid!

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in