Skip to the content

Droge blusleiding voordeel

Wat is het droge blusleiding voordeel? Stelt u zich voor dat er een brand woest in uw gebouw met meerdere verdiepingen. De brandweer komt al vrij vlug aanzetten, maar ze moeten eerst hun slang(en) aansluiten op hun waterbron en vervolgens deze elke verdieping meesjouwen. Dit is een zwaar en inefficiënt werk. De brand wordt uiteindelijk geblust, maar de schade is enorm. Dit kan voorkomen worden met een droge blusleiding. Met het droge blusleiding voordeel bespaart u de brandweer een hoop moeite en vooral ook tijd, waardoor een al te grote schade wellicht voorkomen kan worden. Als u gaat over de veiligheid van een hoog gebouw, is de kans namelijk groot dat u niet alleen gaat over de veiligheid van vele levens, maar ook beschikt over kostbare apparatuur.

Droge blusleiding voordeel: wat is een droge blusleiding?

We kunnen best praten over een droge blusleiding voordeel, maar wat is een droge blusleiding Uberhaupt? Een droge blusleiding is een leiding die op zichzelf geen water bevat, vandaar de term droog. Deze leiding is vervolgens aangesloten op elke verdieping van een hoog of moeilijk bereikbaar gebouw. Hierdoor kan de brandweer de hoofdkoppeling op de begane grond aansluiten op hun eigen waterbron of een hydrant en vervolgens hun eigen slangen makkelijk meenemen naar de verdieping waar nood is, om vervolgens daar hun slangen op de droge blusleiding aan te sluiten. Het droge blusleiding voordeel brengt dus optimale mobiliteit en efficiëntie met zich mee.

Droge blusleiding voordeel: wanneer verplicht?

Een gebouw hoger dan twintig meter heeft per definitie een droge blusleiding nodig, maar sommige lastig te bereiken gebouwen hebben er ook eentje nodig.

Ook al is een droge blusleiding misschien niet verplicht in alle situaties, toch is het droge blusleiding voordeel gigantisch en kan het grote schade en ongelukken voorkomen. U wilt het de brandweer altijd zo makkelijk mogen maken.

Droge blusleiding voordeel: waarom Royal Safety?

Voor al uw droge blusleiding voordeel bent u bij Royal Safety gegarandeerd aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten omtrent brandveiligheid. Met dank aan onze flexibiliteit kunnen wij ook u zeker helpen. Heeft u simpele vraagstukken? Dan kunt u ons online of telefonisch bereiken. Ook kunnen wij u dan een vrijblijvende offerte aanbieden.

Als u echter echt wilt weten wat er voor uw situatie nodig is, kan een van onze gecertificeerde experts langskomen om uw situatie te analyseren. Dan bent u verzekerd van 100% op maat gemaakt advies.

Bij Royal Safety staan we nog steeds voor klanttevredenheid. Daarom weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. U hoeft bij ons niet te wachten op nare verrassingen, onverwachte bijzaken, of dergelijke dingen. Bij Royal Safety krijgt u altijd volledige openheid in de vorm van overleg en/of een verslag.

Dankzij onze onderhoudscontracten heeft u er geen omkijken meer naar en regelen wij alles van A tot Z. Wij houden dan regelmatig controle en onderhoud waar nodig. Droge blusleidingen zijn van essentieel belang voor grote gebouwen, laat het dus voor de zekerheid maar aan een professional over.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in