Skip to the content

Brandbeveiliging

Bij Royal Safety hebben we onze gespecialiseerd in brandbeveiliging.

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres als u een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging-vraagstukken en/of uw bedrijfshulpverlening zoekt. Een partij die u op een duidelijke en eerlijke manier kan adviseren over uw actuele situatie met betrekking tot brandbeveiliging en brandpreventie en die u in heldere bewoordingen kan vertellen welke maatregelen getroffen zouden moeten worden om deze situatie (nog verder) te verbeteren.

Naast het geven van advies kunnen wij u ook direct van dienst zijn in het leveren van de benodigde materialen. U heeft bij ons één aanspreekpunt en wij nemen graag al uw processen omtrent brandbeveiliging van u over. U heeft er geen omkijken meer naar en u kunt u volledig focussen op uw andere werkzaamheden. Ontzorgen noemen we dat.

Royal Safety is een modern brandbeveiligingsbedrijf dat u snel en professioneel van dienst is of het nu gaat om het snel inplannen van een controle of het snel uitleveren van bestelde materialen, wij verstaan ons vak.

U bent op zoek naar een partner die beschikt over een eigen serviceafdeling, louter bemand door ervaren monteurs die stuk voor stuk gecertificeerd zijn voor het werk dat ze op dagelijkse basis verrichten? U bent op zoek naar een bedrijf dat volledig REOB gecertificeerd is, met trots partner van de brandweer is en volledig werkt op basis van de nieuwste wet- en regelgeving? Zoek niet verder. U heeft ons gevonden.

Onze serviceafdeling maakt enkel gebruik van originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt. Er is altijd een servicemonteur bij u in de buurt voor het controleren, het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van installaties.

Ons productassortiment

Op deze webpagina’s presenteren wij u een uitgebreid assortiment brandblusapparatuur, branddetectie, brandvertragingsmateriaal en brandblussystemen. Bestellen gaat bij ons gemakkelijk en wij kunnen snel en deskundig binnen drie tot vijf dagen leveren in de gehele Benelux. Wij kunnen u onze producten voor een scherp tarief aanbieden zonder dat wij inboeten op kwaliteit. Brandbeveiligingsmateriaal is te belangrijk om de prijs-kwaliteitverhouding uit het lood te laten hangen. Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit producten en artikelen in onze webshops.

Royal Safety is altijd op zoek naar nieuwe producten, diensten en technieken die het werkveld van de brandbeveiliging weer een stapje verder brengen. Wij updaten ons assortiment dan ook doorlopend. Ons totale pakket is breed en wordt steeds breder en gevarieerder. Wij leveren in een aantal specialistische webshops een groot aantal niche-producten, waaronder onder andere een divers aanbod aan AED’s. 

Bestel uw brandbeveiligingsmaterialen snel zodat snel levensreddend gehandeld kan worden onder alle omstandigheden. Hebt u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen per mail.

Royal Safety Group samen gaan we voor veiligheid.

 

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in