Skip to the content

Brandbeveiliging Nederland

Brandbeveiliging Nederland

De helft van de bedrijven overleeft een brand niet! Natuurlijk gaan we hier niet uit van dodelijke slachtoffers, maar van een te grote schade om de draad weer goed op te pakken. Een brand kan een grote impact hebben op je bedrijf. Ook op jezelf als persoon heeft een brand natuurlijk een grote impact. Het heeft nog niet eens met de uitkeringen van de verzekeringsmaatschappij te maken. Vaak wordt dit netjes afgewikkeld. Het is echter zo, dat een bedrijf stil komt te liggen en dan de overbruggingsperiode niet te boven kan komen. Klanten stappen over, ondanks het tragische event en personeel moet normaal doorbetaald worden. MKB Nederland en ook het Verbond van Verzekeraars waarschuwt hiervoor. Het is iets om als ondernemer rekening mee te houden. De brandbeveiliging Nederland moet op orde zijn!

Ook voor particulieren is het natuurlijk belangrijk

Het is belangrijk om als particulier een brandbeveiliging te kennen waarmee u branden kunt voorkomen (brandpreventie) en ook waarmee u branden sneller kunt bedwingen. Door te zorgen voor een brandveilige omgeving is het mogelijk om nare gevolgen te voorkomen. Het is fijn om te leven in een omgeving waarvan u weet, dat een brand niet snel kan uitbreken en wanneer het toch gebeurt u de nodige maatregelen kunt treffen.

Niemand ziet graag zijn eigen spullen in vlammen opgaan. Het is daarom belangrijk om de juiste maatregelen te treffen. Het is voor iedereen van groot belang in Nederland of het nu om bedrijven gaat of om particulieren. Een brand kan verregaande gevolgen hebben psychologisch en financieel.

Grote branden!

Onderzoek heeft aangetoond, dat er ieder jaar rond de 100 branden zijn met een miljoen of meer euro aan schade. In 80 procent van de gevallen sluit het bedrijf haar deuren na een uitslaande brand. Het is voor bedrijven dus essentieel en van groot belang om branden te voorkomen en snel te beheersen. De brandveiligheid Nederland moet centraal staan bij alle ondernemers van groot tot klein. Alleen dan is het mogelijk om succesvol te worden.

Wat kunt u zelf doen?

De expert in schakelen, het is belangrijk om de juiste brandpreventie en brandbestrijdingsmaatregelen te treffen. Het kan gaan om verschillende producten. Denk hierbij aan:

 • Brandblussers
 • Droge blusleidingen
 • Brandmeldinstallaties
 • Noodverlichting
 • Preventie artikelen
 • Branddekens
 • Brandslanghaspels
 • Blussystemen
 • Rookmelders
 • Brandwerendheid

Binnen een bedrijf helpt het ook om mensen te trainen op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Door een verhoogde bewustwording worden potentiële gevaren sneller herkend en is het mogelijk om erger te voorkomen.

Alles goed op het werk? En thuis?

Het belang om het op het werk goed en veilig te hebben is nu mogelijk wel duidelijk. Het is echter ook belangrijk om thuis de nodige maatregelen te nemen. Mogelijk niet met een brandmeldsysteem, maar wel met rookmelders een poederblusser of schuimblusser en een branddeken. Een goede training kan ook in huis helpen om branden te voorkomen. Simpelweg op YouTube enkele video’s bekijken kan al een begin zijn. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken. Lees ook eens ons artikel over brandveilig wonen met handige tips.

Royal Safety helpt u graag voor de brandbeveiliging binnen uw omgeving of het nou gaat om advies, levering de installatie of het onderhoud, bij ons bent u op het juiste adres. 

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in