Skip to the content

Brandbeveiliging Den Haag

Den Haag is een van de grootste steden van Nederland. Kans is groot, dat je er woont of werkt. Of mogelijk kom je er regelmatig om van de stad te genieten. Het is vooral voor de mensen welke er wonen of werken van groot belang, dat het de brandbeveiliging op orde is. Je wilt in eerste instantie natuurlijk niet dat je brand krijgt op de plek waar je woont. Je zal al je mooie spullen verliezen en ook emotioneel is het een vervelende ervaring. Natuurlijk mag je rekenen op een eerlijke vergoeding van de verzekering. Wanneer er echter foto’s verloren zijn gegaan of erfstukken dan is het erg vervelend. Zelfs wanneer er geen lichamelijk letsel is, is het iets wat je liever niet meemaakt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je werkplek. Het zal helemaal van toepassing zijn op je werk wanneer je een ondernemer bent met of zonder mensen in dienst. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Brandbeveiliging voor je huis in Den Haag

Wat kun je doen in je huis en de plek waar je woont om het veiliger te maken om branden te voorkomen en te beheersen? Er zijn een paar maatregelen welke je direct kunt treffen om de woning veiliger te maken. Denk aan een goede rookmelder. Wanneer er rook is gaat het alarm af en vervolgens wordt je gealarmeerd of zelfs wakker om te kijken wat er aan de hand is in je huis in Den Haag. Je kunt een brandblusser aanschaffen om gewapend met de blusser de brand te blussen. Ook kun je kiezen voor een brandladder welke je uit je appartement kunt gooien om een extra vluchtroute te organiseren. Het zijn slechts een paar eenvoudige maatregelen waarvoor je kunt kiezen om je huis in Den Haag veiliger te maken.

Brandbeveiliging Den Haag op het werk

Ben je ondernemer? Heb je een eigen zaak? Wat zijn de gevolgen als er brand uitbreekt? Ben je jezelf wel bewust van het feit dat bij een uitslaande brand 80 procent van de bedrijven dit niet te boven komen en kopje onder gaan? Het is onderzocht en gebaseerd op feiten.

Het is dus belangrijk om op het werk ook te zorgen voor een goede brandverzekering en goede brandpreventie en brandbeveiligingsmaatregelen. Laten we er een paar opsommen:

 • Brandmeldinstallatie (soms is dit verplicht)
 • Brandblussers
 • Branddekens
 • Rookmelders
 • Een vluchtplan
 • Noodverlichting
 • Droge blusleidingen (aansluitpunten voor de brandweer)

Het zijn een paar zaken waar je op moet letten en welke je voor elkaar moet hebben. Weet welke zaken essentieel zijn en welke je moet hebben. Het nemen van de juiste maatregelen is soms een must en een vereiste. Vaak is het simpelweg het juiste om te doen. Iets wat je gewoon moet doen, omdat het hoort!  

Een goed advies is goud waard

Wij van Royal Safety geven u graag een goed advies rondom de brandveiligheid, brandpreventie en verwante zaken voor uw woning of bedrijf in Den Haag. Ook voor verenigingen, clubs en verenigingen van eigenaren hebben we oplossingen op maat. We zijn een specialist in het adviseren rondom de brandveiligheid Den Haag.

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in