Skip to the content

Brandveiligheid totaaloplossingen

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor uw pand. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Installeren, controle en keuring droge blusleidingen
 • Brandblusser controle en keuring
 • Brandvertragend impregneren
 • Installatie, controle en keuring NEN 2555 rookmelders

Alle werkzaamheden zijn 100% conform de betreffende Bouwbesluit en NEN richtlijnen. Dus incl. certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandveiligheid beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandbeveiliging Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam woont, werkt en leeft dan is het natuurlijk goed om te weten hoe het gesteld is met de brandbeveiliging in je omgeving. De brandbeveiliging Rotterdam is uiteraard niet van een instantie of van de gemeente Rotterdam afhankelijk. Ze zorgen voor een goede basis in de vorm van regels en voorschriften. Ook is er de brandweer Rotterdam welke direct ingeschakeld wordt bij een brand. Het is echter jezelf, waar de brandveiligheid in jouw omgeving mee begint en mee start. Het is belangrijk om zelf het initiatief te nemen. Wat kun je doen in je woning, op je werk en op de sportclub? We geven je graag een aantal tips.

Waar kun je mee starten?

Wanneer het om de brandveiligheid Rotterdam gaat is het goed om in je eigen omgeving op een aantal zaken te letten en ervoor te zorgen, dat ze er komen. Laten we ze kort opsommen.

 • Blusmiddelen
 • Brandblussers
 • Brandslanghaspels
 • Noodverlichting
 • Rookmelders
 • Brandmeldinstallaties
 • Trainingen voor brandbestrijding
 • Droge blusleidingen
 • Impregneren van zaken welke snel brand kunnen vatten

Het is een basis om mee te starten.

Brandpreventie in en om uw huis in Rotterdam

Het is goed om te kijken welke vluchtwegen er zijn wanneer er een brand uitbreekt. Ook is het goed om noodverlichting aan te brengen. Natuurlijk is het slim om een rookmelder te plaatsen. Wanneer je slaapt schakelt de neus zichzelf “uit”. De neus kan je dus niet waarschuwen, dat er een brandgeur is. Het is daarom belangrijk dat er een alarm afgaat. Je oren schakelen zich niet uit bij het slapen. Natuurlijk is het wel slim om een rookmelder met een luid alarm te kiezen.

Breekt er een brand uit? Dan is het uiteraard goed om branddekens en brandblussers in het huis te hebben. Hiermee kan de brand bedwongen worden nog voordat het niet meer te controleren is.

Brandbeveiliging Rotterdam voor bedrijven

Natuurlijk is het ook belangrijk voor bedrijven om te zorgen voor een goede brandveiligheid. Wist je dat veel bedrijven er niet meer bovenop komen, nadat er een uitslaande brand is geweest? Het komt niet door een te lage uitkering van de verzekering, maar door de tijd welke het duurt voordat men weer back to business is.

Een goed advies rondom brandveiligheid in Rotterdam?

Graag adviseren wij u rondom de mogelijkheden om te zorgen voor een goede brandveiligheid in uw woning, op uw werk en ook op uw club of vereniging. Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste maatregelen om een brand te voorkomen. Mocht er toch een brand uitbreken dan is het belangrijk om ervoor te zorgen, dat deze snel brand meester is. Het maakt hierbij niet uit of je in Rotterdam werkt, leeft of in een andere plaats in het land. Vaak kunnen een paar eenvoudige maatregelen en de juiste apparatuur ervoor zorgen, dat veel erger voorkomen is. Het is beter om snel een brand onder controle te krijgen dan om in paniek de brandweer te moeten bellen wanneer de vlammen om je heen slaan.

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in