Skip to the content

Waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor brandveiligheid. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Brandvertragend impregneren gordijnen, hout, riet, gordijnen, meubels, matras, plastic, textiel, wol en meer.
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandvertragend impregneren gordijnen beoordelingen


Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandvertragend impregneren gordijnen

Door kantoorinventaris, maar bijvoorbeeld ook planten, de meubelen in de receptieruimte, uw vitrage en dus de gordijnen brandvertragend te impregneren voorkomt u niet dat uw spullen ooit vlam vatten, maar u zorgt er wel voor dat het langer duurt voordat uw spullen vlam vatten. Hiermee verschaft u zich in geval van brand wellicht voldoende tijd om uzelf en/of uw collegae in veiligheid te brengen.

Veel mensen impregneren hun eigendommen op dit moment enkel met brandvertragende middelen omdat dit in sommige gevallen verplicht is gesteld door de verzekering, gemeente of brandweer.
​Het is echter aan te raden om uw eigendommen in uw kantoor of bedrijf brandvertragend te impregneren voor uw eigen veiligheid. Hebt u een advies van de brandweer, een aanwijzing van uw gemeente of een indicatie van uw verzekeraar ontvangen met betrekking tot brandvertragend impregneren en u weet niet precies wat er moet gebeuren? Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag! Wij nemen contact op met de instantie die u gesproken heeft en wij achterhalen direct wat er moet gebeuren. ​Na de werkzaamheden van Royal Safety ontvangt u van ons een erkent Certificaat van behandeling.

Onze brandvertragende producten zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in openbare gelegenheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan het brandvertragend impregneren van gordijnen en vloerbedekking van hotelkamers, maar ook aan kunststof planten en kleden van cafés of restaurants. Niet alleen hotels en restaurants maken gebruik van onze producten. Ook veel gemeentelijke instanties of bedrijven met een verhoogd risico op brand laten delen van hun gebouw / bedrijf behandelen met onze brandvertragende producten. 

Niettemin is het ook als kleinere ondernemer verstandig om uw spullen te laten impregneren. In sommige gevallen kan de brandweer dit eisen uw gebruikersvergunning, maar preventieve brandvertraging is natuurlijk allereerst een overweging vanuit veiligheidsoogpunt. Wij komen graag eens bij u op kantoor inventariseren welke mogelijke brandrisico’s we kunnen verminderen.  

Wij verkopen speciaal voor de feestdagen een brandvertragend impregneermiddel die toegepast kan worden op kerstbomen en kerststukjes omdat de feestdagen, tijdelijk, het risico op brand in uw pand verhogen. U kunt dit impregneermiddel eenvoudig zelf aanbrengen, maar wij nemen deze zorg even graag uit uw handen. Producten zoals een (nep)kerstboom of kerststukjes met plastic-elementen zijn zo brand gevaarlijk dat ze beter geïmpregneerd kunnen worden om te voorkomen dat de vlam overdracht krijgt. Brand wordt door impregneren niet voorkomen, maar het vertraagd wel het brandproces, wat betekent dat u extra tijd heeft om actie te ondernemen. Deze seconden kunnen van levensbelang zijn.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in