Skip to the content

NEN 2555 rookmelders bestaande bouw

Rookmelders zijn er om bewoners van een gebouw tijdig te alarmeren in geval van brand. Alhoewel de eisen voor nieuwbouw strenger zijn, zijn NEN 2555 rookmelders bestaande bouw nog steeds aan te raden. Rookmelders die volgens NEN 2555 geïnstalleerd zijn verhogen namelijk de brandveiligheid van uw pand sterk. U kunt nog zo goed zorgen voor brandpreventie, maar een brand kan helaas altijd ontstaan. In dit geval zijn NEN 2555 rookmelders bestaande bouw een reddende engel.

Waarom NEN 2555 rookmelders bestaande bouw levens redden

NEN 2555 rookmelders bestaande brouw zijn essentieel om de levens van de mensen in woonfuncties te redden in het geval van brand. Als u wakker bent kunt u wellicht rook op tijd ruiken en snel actie ondernemen, maar zelfs dan kan een rookmelder helpen. Stel dat rook ontstaat op een verdieping waar niemand zich bevindt? Dan ontdekt u het wellicht te laat en is de schade al verricht.

Het echte gevaar ontstaat echter wanneer u slaapt. De reuksensoren van het lichaam werken dan namelijk vrijwel niet en dit betekent dat u rook zelf niet snel zal ontdekken. Het hoor vermogen werkt nog wel goed en daarom is het alarmsignaal van een rookmelder zo handig.

Rook zorgt voor desoriëntatie omdat veel rook het lastig maakt om uw weg te vinden in uw huis. Ook is rook dodelijk en kan een mens in een aantal minuten al stikken. Hierdoor is elke seconde dat u een rook niet ontdekt, een seconde te veel. NEN 2555 rookmelders bestaande bouw zijn misschien niet verplicht zoals bij nieuwbouw het geval is, maar zijn dus wel belangrijke factoren voor de brandveiligheid van uw woning.

Royal Safety levert en controleert NEN 2555 rookmelders bestaande bouw

Hopelijk bent u het inmiddels met ons eens dat NEN 2555 rookmelders bestaande bouw overal een goede aanwinst voor de brandveiligheid zouden zijn. Weet u echter niet hoe het zit met NEN 2555 rookmelders bestaande bouw in uw pand, of heeft u toch nog wat onzekerheden? Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf met jarenlange ervaring en helpt u graag.

 

Royal Safety staat voor een goede service met volledige openheid tegenover u. Wij snappen namelijk dat NEN 2555 rookmelders bestaande bouw of andere aspecten van brandveiligheid niet voor iedereen even duidelijk zijn. Daarom doen we er bij Royal Safety alles aan om u te laten weten waar u aan toe bent. Nare verrassingen zit niemand op te wachten, dus dan is helderheid wel zo prettig.

 

Onze experts zijn stuk voor stuk gecertificeerd en zo weet u zeker dat u altijd met een persoon met ervaring te maken heeft. Weet u een regeltje niet helemaal? Maakt u zich geen zorgen, wij weten het wel. Als u bij ons komt voor uw NEN 2555 rookmelders bestaande bouw, dan krijgt u na afloop een certificaat als garantie dat alles in orde is.

 

Laat belangrijke aspecten van uw brandveiligheid over aan experts met ervaring. Niet alleen kan brandschade voor veel kosten zorgen, ook is het levensgevaarlijk. Laat Royal Safety u dus helpen, dan heeft u er geen omkijken meer naar.

 

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in