Skip to the content

rookmelders NEN 2555 zorginstellingen

Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf en heeft jarenlange ervaring met rookmelders NEN 2555 zorginstellingen, brandveiligheid voor woonfuncties, bedrijven en veel meer. Ook zijn onze monteurs allemaal gecertificeerd en zijn wij trots op onze klantenservice. Rookmelders NEN 2555 zorginstellingen, maar ook andere aspecten van brand, zijn geen onbelangrijk onderwerp. Het is daarom de moeite waard om een expert in te schakelen.

Waarom Royal Safety kan helpen met rookmelders NEN 2555 zorginstellingen

Rookmelders NEN 2555 zorginstellingen helpen met de brandveiligheid van zorginstellingen. Met onze ervaring weten wij precies wat er nodig is voor uw specifieke situatie, of de situatie van uw organisatie. Ook weten wij hoe om te gaan met de verschillende betrokken instanties (bijv. de gemeente). Onze gecertificeerde monteurs zouden graag langskomen om ook uw instelling te helpen. Dit kan gaan om rookmelders NEN 2555 zorginstellingen, maar ook om andere zaken. Er is een groot aantal maatregelen die u kunt nemen om een pand brandveiliger te maken en rookmelders zijn nog maar het begin.

Waarom neemt u dus niet contact op met een expert als Royal Safety? Wij kunnen simpelweg langskomen voor een levering, installatie of keuring. Echter is het ook een aantrekkelijke optie om een onderhoudscontract voor uw middelen aan te gaan. Wij verzorgen dan alles van levering tot onderhoud en u hoeft nergens meer op te letten. Geen vervelende regeltjes of klein lettertjes om na te gaan, Royal Safety doet dat allemaal voor u.

Als zorginstelling draagt u de verantwoordelijkheid niet alleen over uzelf, maar ook over anderen. Overweeg dus om dit aan een professional over te laten. Overweeg Royal Safety.

Waarom rookmelders NEN 2555 zorginstellingen kunnen helpen

Alhoewel NEN 2555 in principe gaat over de voorschriften van rookmelders voor woonfuncties, zijn het goede regels die de veiligheid van elk gebouw kunnen verbeteren en dus ook van uw zorginstelling. Waarom rookmelders NEN 2555 zorginstellingen kunnen helpen, is als volgt. Als aan NEN 2555 voldaan wordt, zullen rookmelders in elk verblijfsruimte van het pand goed hoorbaar zijn, voorzien zijn van een primaire en secundaire energievoorziening en meer. Zo weet u zeker dat de rookmelders van uw zorginstelling goed geïnstalleerd zijn.

NEN 2555 stelt dat rookmelders zodanig opgesteld zijn dat ze in elke verblijfsruimte met een geluidsniveau van minstens 65 dB(A) (75 dB(A) voor bedruimtes) hoorbaar zijn. Mocht bij een test blijken dat dit niet het geval is, dan moeten rookmelders NEN 2555 zorginstellingen aan elkaar gekoppeld worden zodat alsnog aan deze geluidseis voldaan wordt. Hierdoor is het zo dat als één rookmelder afgaat, alle gekoppelde rookmelders ook een alarmsignaal zullen luiden.

Als u aan NEN 2555 wilt voldoen, moeten uw rookmelders NEN 2555 zorginstellingen voorzien zijn van een secundaire energievoorziening. Mocht de primaire energievoorziening wegvallen, dan moet de secundaire voorziening instaat zijn om alle taken van de primaire energievoorziening over te nemen. Dit zorgt ervoor dat in alle mogelijke gevallen, uw rookmelders nog steeds goed werken.

Overweeg voor uw zorginstelling eventueel ook een brandmeldinstallatie. Zo'n installatie is gekoppeld aan uw rookmelders en kan bepaalde systemen activeren om de brand te beperken of kan automatisch contact opnemen met de brandweer.

Mocht het u allemaal iets te veel zijn, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met onze experts. Royal Safety is er om meer brandveiligheid toe te voegen aan uw zorginstelling.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in