Skip to the content

Brandveiligheid totaaloplossingen

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor uw pand. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Installeren, controle en keuring droge blusleidingen
  • Brandblusser controle en keuring
  • Brandvertragend impregneren
  • Installatie, controle en keuring NEN 2555 rookmelders

Alle werkzaamheden zijn 100% conform de betreffende Bouwbesluit en NEN richtlijnen. Dus incl. certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandveiligheid beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandveiligheid

Brand is iets waar we liever zo min mogelijk aan denken, want een kleine vlam kan al snel uitgroeien tot een grote brand. Niet alleen kan dit voor grote materiële schade zorgen, ook is het soms levensgevaarlijk. Toch moet er rekening mee gehouden worden. Als de juiste maatregelen getroffen worden, verhoogt dat de brandveiligheid namelijk zeer. Gelukkig zijn wij daar voor, u hoeft zich geen zorgen te maken om eventuele brand en wij regelen alles.

Verschillende soorten brandveiligheid

Brandveiligheid verdelen we vaak in twee verschillende categorieën. Allereerst is er brandpreventie, en dan is er ook nog brandbestrijding. Gelukkig kunnen wij u met alle twee helpen. Brandpreventie gaat vooral over het nemen van de nodige maatregelen om een eventuele brand te voorkomen of te beperken mocht er toch een plaatsvinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brandcompartiment: één of meerdere ruimtes die zodanig zijn ingericht dat de brand binnen een bepaalde tijd niet buiten het compartiment zal treden. Brandpreventie gaat dus over alle handelingen die van te voren ondernomen kunnen worden om een brand te voorkomen of te beperken.

Dan is er ook nog brandbestrijding, wat uiteraard gaat over het blussen van de brand. Alhoewel dit voornamelijk de taak van de brandweer is, zijn er wel manieren om de brandweer hierbij te helpen, zoals bijvoorbeeld het installeren van droge blusleidingen. Hierdoor kan de brandweer efficiënter aan het werk gaan en de brand sneller onder controle krijgen.

Hoe Royal Safety u kan helpen bij brandveiligheid

Royal Safety is er trots op dat we u één aanspreekpunt kunnen bieden voor ál uw vragen rondom brandveiligheid, van preventie tot bestrijding. Blusmiddelen, droge blusleidingen, brandwerende doorvoeringen en noem het maar op. Allemaal zijn dit essentiële onderdelen voor de veiligheid van uw pand en Royal Safety is er om u te helpen met installatie, controle en onderhoud. Ook kunnen wij u onderhoudscontracten aanbieden waarbij wij u al uw zorgen wat betreft brandveiligheid ontnemen. Wij letten dan op alle brand gerelateerde zaken en u heeft er geen omkijken meer naar.

Maakt u zich ook geen zorgen, al onze experts zijn gecertificeerd en wij houden rekening met alle regels, wetten en normen, zodat u zelf nooit meer op de kleine lettertjes hoeft te letten. Wij bij Royal Safety vinden service nog steeds een zeer belangrijk punt. Daarom stellen wij altijd eerlijkheid, openheid en helderheid tegenover de klant centraal. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent en waarom.

Vragen over brandveiligheid?

Voor al uw vragen rondom brandveiligheid kunt u telefonisch of per mail bij ons terecht. Wij helpen u dan zo veel mogelijk met uw situatie met een vrijblijvend advies. Wilt u echter liever een advies dat 100% is gericht op uw specifieke situatie? Het is dan ook mogelijk om een van onze gecertificeerde experts langs te laten komen. Die bekijkt dan uw specifieke situatie en geeft u op maat gemaakt advies en waar nodig kunnen wij u aanraden om actie te ondernemen. Daar zouden wij u natuurlijk graag mee helpen en kunt u er gerust op zijn dat alles in orde is. U richt zich rustig op uw werk en Royal Safety op de brandveiligheid.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in