Skip to the content

Controle verbandtrommels

Ongelukken gebeuren. Dat is een feit. De gevolgen van een huislijke ongelukje kunnen verschillen door de voorbereidingen die u getroffen heeft om snel te kunnen reageren op ongelukjes. Zo is het van belang dat u een verbandtrommel in uw leef- of werkomgeving zodat u een wond bij uzelf of iemand anders zo snel mogelijk kunt verzorgen op het moment dat u of iemand anders zich onverwachts verwond. Naast het binnen handbereik hebben van een verbandkoffer is het ook belangrijk dat deze verbandkoffer up to date is. Daarmee bedoelen we dat de producten waarmee u ontstane wonden gaat verzorgen van goede kwaliteit is en dat de houdbaarheidsdatum niet overschreden is. Het zou immers hele vervelende situaties op kunnen leveren als na een ongeluk blijkt dat de verbandtrommel of EHBO koffer nét datgene mist dat in deze situatie benodigd is.

​Daarom vinden wij het belangrijk dat deze verbandtrommels of EHBO koffers een jaarlijkse keuring krijgen. Vooral in een bedrijf of vereniging worden regelmatig verbandtrommels, verband- en hulpmiddelen gebruikt.

​Verbandtrommels & EHBO koffers Controle 

Tijdens de uitvoering van de controle letten wij op de volgende belangrijke punten :

​Tenzij wij de Verbandtrommel of EHBO koffer niet zelf hebben geplaatst kijken wij of deze op de juiste plek is bevestigd. De trommel of koffer moet bijvoorbeeld zo dichtbij mogelijk liggen waar de grootste kans op verwondingen is. (bijv. in de horeca is de meest voor de hand liggende plaats om de verbandtrommel te plaatsen de keuken)

​Vervolgens checken we of alles aanwezig is wat er in hoort te zitten. Bij gebrek kunnen wij hem aanvullen zodat de Verbandtrommel of EHBO koffer weer compleet is. Ook wordt er gekeken naar de houdbaarheid datum.

​Na de uitgevoerde controle plaatsen wij een gele sticker op de Verbandtrommel of EHBO koffer ​zodat u en ieder ander kan zien dat deze goed onderhouden is.

​Vaak geven wij op locatie zelf nog wat tips en advies over het gebruik van de Verbandtrommel of EHBO koffer.

Wat zijn de voordelen van de jaarlijkse keuring van een Verbandtrommel of EHBO koffer ​door Royal Safety?

  1. u voldoet aan alle wettelijke eisen
  2. u kan letsel aan mens en dier alsmede materiële schade voorkomen of beperken
  3. Mocht u nog geen Verbandtrommel of EHBO koffer hebben, neem dan gerust een kijkje op onze brandblusstore.nl. Wij zijn de voordeligste in het nieuw leveren van Verbandtrommels en EHBO koffers maar ook in het jaarlijks controleren van deze producten.

Eisen van het Oranje Kruis

Alle EHBO koffers uit ons assortiment voldoen aan de richtlijnen en eisen van het Oranje Kruis, waardoor u daar zonder zorgen gebruik van kunt maken. Het Oranje Kruis verzorgt EHBO-diploma’s en stelt de lesmaterialen samen. Dat betekent dat de organisatie als geen ander op de hoogte is van de juiste richtlijnen voor de inhoud van een verbandtrommel of EHBO koffer. Bovendien houden we bij het samenstellen van de inhoud rekening met de basistaken van de BHV’er en de particulier. Onze EHBO koffers bevatten de juiste middelen om doeltreffend, veilig, doelmatig en gebruiksvriendelijk hulp te kunnen bieden.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in