Skip to the content

Verbandtrommels

Verbandtrommels

Ongelukken gebeuren. Dat is een feit. De gevolgen van een huislijke ongelukje kunnen verschillen door de voorbereidingen die u getroffen heeft om snel te kunnen reageren op ongelukjes. Zo is het van belang dat u een verbandtrommel in uw leef- of werkomgeving zodat u een wond bij uzelf of iemand anders zo snel mogelijk kunt verzorgen op het moment dat u of iemand anders zich onverwachts verwond. Naast het binnen handbereik hebben van een verbandkoffer is het ook belangrijk dat deze verbandkoffer up to date is. Daarmee bedoelen we dat de producten waarmee u ontstane wonden gaat verzorgen van goede kwaliteit is en dat de houdbaarheidsdatum niet overschreden is.

Wij kunnen u op twee manieren van dienst zijn wanneer het gaat om verbrandtrommels. U kunt bij ons terecht voor het kopen van nieuwe verbandtrommels en EHBO koffers. Al onze verbrand-trommels en EHBO koffers voldoen aan de richtlijnen van het oranje kruis. ​Meer informatie kunt u vinden op: http://www.hetoranjekruis.nl/​ ​Door het volgen van deze richtlijnen verzekeren wij u er van dat u een volledig operationele verbandtrommel of EHBO koffer koopt en bent u het best mogelijk voorbereid op onverwachte gebeurtenissen. Om uzelf helemaal optimaal voor te bereiden geven wij u hieronder een aantal tips hoe u het de verbandtrommel of EHBO koffer het best kunt plaatsen en wat er van belang is om er zeker van te zijn dat de verbandtrommel is optimale conditie blijft verkeren.

  • De verbandtrommel moet binnen handbereik zijn. Het is aan te raden dat de bereikbaarheid van de verband binnen een halve minuut blijft.
  • De verbandtrommel moet duidelijk zichtbaar zijn op ooghoogte in een wandklem aan de muur bevestigd zijn, dan wel door middel van signalering snel te vinden zijn;
  • de verbandtrommel moet voldoende ruimte bieden om enkele noodzakelijke aanvullingen te kunnen herbergen;
  • de verbandtrommel dient regelmatig gecontroleerd te worden. Bij voorkeur ieder jaar, maar vaker wanneer de risicofactoren in het bedrijf dat vereisen. Het verdient aanbeveling hiervoor een vaste persoon aan te wijzen. De trommel dient in ieder geval na gebruik gecontroleerd te worden en ontbrekende middelen aangevuld.
  • Verschillende (steriele) producten in de verbandtrommel hebben een houdbaarheidsdatum. Deze houdbaarheidsdatum vindt u op de verpakking achter het symbool van het zandlopertje.

​Jaarlijks onderhoud verbandtrommels & EHBO koffers

De tweede dienst die wij leveren behelst het jaarlijks controleren van uw verbandtrommel of EHBO koffer. Wij doen dit als externe partij voor meerdere bedrijven en onze expertise ligt in het feit dat wij snel een inschatting kunnen maken van de specifieke risico’s die specifiek voor uw omgeving van toepassing zijn. Uw verbandtrommel zou dus naast de standaard verbindingsmaterialen wellicht ook enkele specifieke EHBO attributen moeten beschikken. Hier kunnen wij u over adviseren. Daarnaast controleren wij op houdbaarheidsdata en hoe compleet uw verbandtrommel nog is.

Een verbandtrommel is samengesteld uit onder andere verbindingsmaterialen. Deze verbindingsmaterialen hebben een houdbaarheidsdatum. ​ ​Daarom is het belangrijk om jaarlijks een check uit te laten voeren om te controleren of deze nog binnen de juiste houdbaarheidsdatum beschikken. Vaak is na een jaar de verbandtrommel ook niet meer compleet. Immers, mocht er een ongelukje geweest zijn, dan is er waarschijnlijk materiaal uit de verbandtrommel gebruikt. Wij stellen voor u vast welke materialen aangevuld moeten worden. En zo nodig vullen wij deze ook aan.

 

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in