Skip to the content

Arbeidsveiligheid - Royal Safety

 

De meeste ongevallen vinden plaats tijdens het werk. Thuis is dat het geval wanneer u even snel een lamp wilt vervangen of een schilderijtje op wilt hangen, maar ook op de werkvloer gebeuren veel ongelukken tijdens de werkzaamheden die verricht moeten worden. Dit kan leiden tot botbreuken, maar het gebeurt niet zelden dat hier mensen bij om het leven komen. U kunt ervoor zorgen dat dit risico op uw werkvloer een stuk kleiner wordt door contact op te nemen met Royal Safety. In de meeste gevallen gebeuren de ongelukken namelijk niet door onkunde, maar door verslechterd materiaal en gereedschappen dat achteraf niet eens meer aan de voorwaarden en eisen voldeed. Op dat moment bent u aansprakelijk voor de schade. Werknemers kunnen daardoor arbeidsongeschikt raken en dat betekent dat er maximaal twee jaar lang 70% van het loon doorbetaald moet worden. Dure gevolgen dus voor u als arbeidsgever!

Gereedschappen, materialen en stellingen moeten gekeurd worden

Wanneer de mensen in uw bedrijf dagelijks aan het werk zijn met ladders, stellingen en gevaarlijke gereedschappen, dan eist dit zijn tol. Een valbescherming heeft geen eeuwig leven en een magazijnstelling die maandenlang volgeladen geweest is, zal niet hetzelfde gewicht kunnen dragen als op het moment dat u de stelling liet plaatsen. Wanneer u hier niet op let, heeft dit gevaarlijke situaties tot gevolg. Een stelling die het niet houdt terwijl er mensen onder aan het werk zijn, of een valbescherming die doorschiet wanneer een van uw medewerkers van een hogere ladder valt, het zijn kleine ongelukjes waardoor mensenlevens verloren kunnen gaan.

Het is belangrijk om periodieke keuringen te verrichten om er zeker van te zien dat alle werktuigen en materialen in uw bedrijf nog aan de eisen voldoen. Hierbij kunt u uw eigen eisen hanteren, maar het kan verstandig zijn om de NEN-normen en wetgeving eens naast de eisen te leggen om te zien of uw maatstaven wel streng genoeg zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat u precies kunt doen om ervoor te zorgen dat de werktuigen en het materiaal langer meegaan. U kunt niet elk jaar alles blijven vervangen omdat het niet meer aan de gestelde norm voldoet.

De beste servicepartner, het beste resultaat

Royal Safety richt zich voornamelijk op brandveiligheid, maar dat is niet het enige waar wij ons mee bezighouden. We willen de nadruk leggen op de veiligheid voor alle mensen die in het gebouw aanwezig zijn, en daarbij is de arbeidsveiligheid ook belangrijk. De mensen die aan het werk zijn voor u, moeten dit op een veilige en betrouwbare manier kunnen doen. Daarom controleren wij ook:

 • Magazijnstellingen NEN 5051
 • Elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140
 • Hijs- en hefmaterialen
 • Ladders NEN 2484
 • Trappen NEN 2484
 • Steigermaterialen EN 1298 en EN 12811
 • Valbeveiligingsmaterialen

Denkt u nu vooral niet dat wij alleen komen controleren en u wijzen op de materialen die vervangen moeten worden. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan over het onderhoud aan de materialen en machines en kunnen u informeren over de manieren waarop u de levensduur van deze materialen kunt verlengen. Daarnaast helpen we u graag verder door direct te kijken naar de status van de overige brand- en arbeidsveiligheid aspecten binnen uw bedrijf, zodat u zeker weet dat u aan alle regels en wetten voldoet.

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in