Skip to the content

Spoorwegveiligheid

Royal Safety waarborgt de veiligheid voor bedrijven langs en aan het spoor

Een veilige werkomgeving is natuurlijk een must voor elke werkgever en werknemer. Veel bedrijven zijn gevestigd op locaties die makkelijk te bereiken zijn. Het komt dan ook regelmatig voor dat er bedrijven gevestigd zijn bij of langs het spoor. Dit heeft niet alleen voordelen voor de bereikbaarheid, maar kan helaas ook veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Royal Safety helpt je hier graag bij en faciliteert in vaststellen van alle risico’s en het creëren van een volledig veilige situatie, voor zowel werkgever, werknemer en eventuele cliënten of bezoekers aan het bedrijf.

Wat houden de diensten met betrekking tot spoorwegbeveiliging in?

Royal Safety biedt gespecialiseerde diensten aan die zich richten op de veiligheid op de werkplek voor bedrijven langs en aan het spoor. De diensten die hierbij worden geleverd bestaan onder andere uit het helpen opstellen en assisteren van een V & G plan. Dit plan staat voor Veiligheid- en Gezondheidsplan dat kan worden opgesteld voor bedrijven en richt zich op de acties van de aannemers in het kader van de veiligheid van de werknemer. Royal Safety assisteert niet alleen met het opstellen en definiëren van dit plan, maar speelt ook een essentiële rol in de executie en de naleving van het vastgestelde plan. Daarnaast is Royal Safety ook de aangewezen partij om een buitendienstregeling aan te vragen bij ProRail, om zo een treinvrije periode vast te stellen, waarin bepaalde preventie werkzaamheden zonder risico uitgevoerd kunnen worden.

Maak de situatie voor jouw werknemers veilig met de hulp van Royal Safety

Afhankelijk van het type bedrijf en de exacte relatie tot het spoor zijn er tal van risico’s te bedenken die een potentieel gevaarlijke werksituatie kunnen opleveren. Je kan hierbij denken aan elektrocutie gevaar van de bovenleidingen, maar ook het simpele gevaar van voorbijrijdende treinen, wanneer mensen het spoor oversteken naast de aangewezen plaatsen en/of er sprake is van een onbewaakte spoorwegovergang. Op basis van alle gegevens, de locatie en het type bedrijf, wordt er een risico-inventarisatie rapport opgemaakt. Op basis van dit rapport worden aanbevelingen gedaan en eventuele maatregelen geadviseerd om de situatie te verbeteren. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van hekwerk langs het spoor en het bedrijventerrein om deze ontoegankelijk te maken met uitsluiting van noodgevallen of een ontruiming. Royal Safety is uiterst bekwaam en een gerespecteerde partner voor vele bedrijven in het kader van spoorwegbeveiliging. Royal Safety onderhoudt goede contacten met ProRail, RET en HTM en is een genormeerd en erkend beveiligingsbedrijf. Wanneer jij de veiligste situatie voor jouw werknemers wil creëren ben je hier aan het juiste adres!

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in