Skip to the content

Vandalisme, diefstal, inbraak en brandstichting. Het zijn criminele activiteiten waar niemand mee te maken wil krijgen, maar helaas hebben we het niet altijd voor het kiezen. Vooral afgelegen panden en bedrijfsterreinen hebben vaak te maken met activiteiten buiten de kantooruren om, maar vergist u zich niet: Inbraak en diefstal kan ook gewoon gebeuren terwijl u wel aanwezig bent, maar net even elders actief bent. Het zijn vervelende gebeurtenissen, zeker voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het geen pretje. Ook wanneer de materiële schade meevalt, wordt er emotionele schade geleden die vaak nog jarenlang merkbaar is. Iemand heeft aan uw bezittingen gezeten of heeft deze beschadigd of besmeurd terwijl u er niet bij was.

Voorkomen is beter dan genezen

De criminaliteitscijfers in Nederland gaan op en neer. Meestal is het afhankelijk van de gemeente waarin u gevestigd bent, of het gebied waarin u zich bevindt. Wanneer u navraag doet bij de plaatselijke politie, kunt u vaak een goed beeld krijgen van de cijfers en deze zullen schrikbarend zijn. Het advies dat gegeven wordt: Voorkomen is beter dan genezen. Maar hoe voorkomt u dat mensen aan uw eigendom zitten wanneer u niet in de buurt bent?

Hier zijn verschillende stappen die u kunt ondernemen. Een veiligheidscamera is bijvoorbeeld een goede oplossing. Deze is namelijk niet alleen bedoeld om de mensen op beeld te krijgen die zo nodig aan uw bezittingen moeten zitten; een veiligheidscamera die vanaf de weg goed zichtbaar is, werkt namelijk ook preventief. Wanneer een inbreker of vandaal van tevoren al ziet dat het een lastige klus wordt en dat de kans groot is dat hij of zij betrapt wordt, dan zal deze een gebouw uitzoeken die minder goed beveiligd is. Het zijn de kleine stappen die tot een groot resultaat kunnen leiden, zeker wanneer u het goed aanpakt.

De beste aanpak geeft het beste resultaat

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een camera op te hangen als dummy om hier de criminelen mee af te schrikken, maar is dat echt voldoende om een veiliger gevoel te hebben? Royal Safety is al jaren bezig om bedrijven en huizen veiliger te maken. Wij richten ons niet alleen op brandveiligheid en arbeidsveiligheid, maar zijn tevens specialist op het gebied van bewaking. Wij hebben de producten en diensten die ervoor zorgen dat de criminelen uw gebouw overslaan, of op heterdaad betrapt kunnen worden zonder dat zij aan uw bezitting kunnen komen.

Neemt u vooral contact op met Royal Safety zodat wij u van meer advies kunnen voorzien en een plan kunnen maken waarmee u beter bewapend bent tegen criminelen en vandalen die niets te zoeken hebben in uw gebouw en op uw terrein. Wij hebben verschillende oplossingen die bij uw bedrijf en uw visie kunnen passen, waarmee u zeker weet dat u 's nachts rustig kunt slapen en overdag kunt doen wat u echt moet doen. De rest kunt u gewoon overlaten aan uw eigen servicepartner, Royal Safety.

Royal Safety kan u direct met het volgende helpen:

  • Aanbrengen en onderhouden van alarmsystemen
  • Installeren en opzetten van camerabeveiliging
  • Installatie en onderhoud van mistgeneratoren
  • Aanbrengen en onderhouden van detectoren, zoals bewegingsdetectoren
  • Opzetten van een systeem voor toegangscontrole (denk aan een pasje of vingerafdruk voor bepaalde delen van uw bedrijf)
  • Het opzetten van een beveiligingscentrum waarin bovenstaande elementen samenkomen

Neem vandaag nog contact op met ons zodat we u passend advies op maat aan kunnen bieden!

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in