Skip to the content

Camerabeveiliging

Denkt u dat de beveiliging van de gebouwen vooral bedoeld is om ervoor te zorgen dat mensen na veel pogingen niet binnen kunnen komen? Of dat zij in ieder geval op camera staan zodat zij makkelijker aangehouden kunnen worden, zodat de schade vergoed kan worden? Er zijn veel mensen die dit idee hebben, maar dat is niet de meest handige aanpak. Zou het niet veel makkelijker zijn wanneer inbrekers niet eens een poging doen om uw gebouw in te komen, zodat u helemaal geen schade heeft, geen ruiten of sloten hoeft te vervangen omdat die tijdens de poging gesneuveld zijn? Royal Safety adviseert u graag over de mogelijkheden die bij u passen, in uw bedrijf of thuis.

Waarom camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een manier van beveiligen die niet er niet alleen voor zorgt dat de misdadigers op video staan, het is vooral een manier van beveiligen die in hoge mate preventief werkt. Wanneer een inbreker langs uw bedrijf of huis loopt en ziet dat er een camera op de parkeerplaats en toegangspoort gericht is, dan zijn uw bezittingen ineens niet meer aantrekkelijk voor de inbrekers. Zij zullen verder lopen en op zoek gaan naar een gebouw waar geen zichtbare beveiliging aanwezig is. Het risico is daar immers een stuk kleiner voor de inbrekers. Is uw huis of bedrijf het enige gebouw zonder camera in de buurt, dan is de kans bijzonder groot dat u slachtoffer wordt van diefstal en inbraak.

Voor elke situatie een oplossing

Er zijn verschillende manieren om camerabeveiliging te installeren. Tegenwoordig is de techniek met stappen vooruitgesprongen en worden de beelden niet meer op videobanden vastgelegd. Het gaat nu allemaal om hightech opnames die scherp terug te zien zijn. Wilt u geen urenlange opnames hebben, dan kunt u kiezen voor een camera met bewegingsdetectie of herkenning, zoals een camera die type auto's herkent of die bezoekers kan tellen. Wilt u zeker weten dat u niets mist? U kunt dan ook kiezen voor een dome camera. Dit is een camera die in een bol geplaatst is, zodat inbrekers niet kunnen zien welke kant de camera op filmt. Ook kunt u verschillende camera's ophangen op strategische punten. Heeft u een beveiliger die 's nachts aanwezig is, dan kan deze alle beelden direct op één scherm in de gaten houden. Heeft u geen beveiliger, dan kunt u altijd zelf de beelden van de intelligente camera terugkijken of in de gaten houden via een handige app. Met deze app kunt u alles in de gaten houden via uw smartphone, tablet of computer, ook wanneer u niet in de buurt bent! Daarnaast hebben we uiteraard ook eenvoudigere modellen die we kunnen installeren en onderhouden. Zo kan Royal Safety voor iedereen een beveiligingssysteem op maat aanbieden!

Soorten camerabeveiliging systemen

 • Analoog camerasysteem
 • HDCVI, AHD en TVI (analoog met HD-beeld)
 • Digitaal HD-SDI
 • Digitaal IP

De voordelen en vele opties

 

 • 24/7 actieve bewaking
 • Beelden opsporen
 • Overal van op de hoogte door intelligente systemen
 • Objectregistratie
 • Hoog beeldkwaliteit
 • Voor pc, tablet en smartphone
 • Bezoekers tellen en gezicht registratie
 • Kenteken en auto herkenning

 

Camerabeveiliging op maat

Bij de beveiliging van uw bedrijf of huis is het belangrijk dat de installatie op een goede en verstandige manier gedaan wordt. Daarom is het verstandig om een goede servicepartner in de arm te nemen. Royal Safety begrijpt maar al te goed dat elke situatie anders is. Misschien heeft u in uw situatie niet alleen camerabeveiliging nodig, maar kunnen wij meer voor uw betekenen. Denkt u hierbij eens aan alarmsystemen, mistgeneratoren en infraroodsystemen. Daarom bieden wij vrijblijvend een passend advies op maat, zodat deze voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij kunnen u voorzien van telefonisch advies maar we kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Met Royal Safety kiest u altijd voor een professionele oplossing en onze monteurs leveren vakkundig werk, zodat alles perfect afgewerkt is en u er niets meer aan hoeft te doen. Samen gaan we voor veiligheid!

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in