Skip to the content

Inbraakbeveiliging

In Nederland vinden dagelijks gemiddeld meer dan 200 inbraken plaats. Hoewel de cijfers in het verleden hoger waren, is de kans dat uw bedrijf of pand slachtoffer wordt van een inbraak nog steeds aanzienlijk. Dit geldt vooral voor bedrijven en panden op bedrijventerreinen en in afgelegen gebieden, omdat de inbrekers hier meer kans hebben om ongezien het pand in en uit te komen.

Een inbraak levert niet alleen materiële schade op. De inbrekers ontvreemden uw eigendom en creëren een ingang, waarbij zonder twijfel schade aangericht wordt. Wat veel mensen vergeten, is dat een inbraak ook veel emotionele schade met zich meebrengt. Niet alleen wanneer er ingebroken wordt in huizen, maar ook wanneer bedrijfspanden het doelwit zijn. Er zijn mensen binnen geweest die aan uw spullen gezeten hebben, zonder dat u hierbij was of toestemming gegeven heeft. En als de daders nooit gepakt worden, wie zegt dan dat deze mensen niet nog eens langs zullen komen in de toekomst?

Inbraakbeveiliging werkt ook preventief

Bij inbraakbeveiliging wordt vaak gedacht aan manieren om een alarm af te laten gaan, of de daders op camera te zetten zodat deze makkelijker opgepakt kunnen worden en bestraft kunnen worden. Dat is niet de eerste doelstelling van inbraakbeveiliging. Wanneer de inbraakbeveiliging op de goede manier aangelegd en geïnstalleerd is, is deze goed zichtbaar van grotere afstand. Hier betrapt u de inbrekers niet mee, omdat zij tijdig zien dat het zinloos is om zich bezig te houden met uw pand. Waarom denkt u dat de bedrijven allemaal een leuk bordje in het zicht hebben hangen waar vermeld staat welk bedrijf de beveiliging aangelegd heeft? Het is geen reclame, het is een waarschuwing voor mensen die in willen breken.

Heeft u het enige pand in uw omgeving waar geen duidelijke inbraakbeveiliging aanwezig is, zoals een knipperend alarm, een bordje of een camera die duidelijk op de ingangen gericht is? Dan is de kans groot dat uw pand het volgende doelwit is van inbrekers, die bij alle andere panden wel afgeschrikt worden.

Royal Safety zorgt ervoor dat niemand binnenkomt

Goede inbraakbeveiliging is een kwestie van goed materiaal op de goede plekken, maar het is net zo belangrijk om met regelmatige tussenpozen de inbraakbeveiliging te testen, controleren en onderhouden waar het nodig is. Op die manier weet u zeker dat u goed beschermd bent op het moment dat er mensen langskomen na sluitingstijd. Wij helpen u daar graag bij verder. Royal Safety is de servicepartner van veel bedrijven die extra aandacht willen besteden aan de veiligheid. Wij houden ons bezig met brandveiligheid en brandpreventie, maar zorgen ook voor een veilige arbeidsomgeving voor de mensen in uw bedrijf en zijn experts op het gebied van inbraakbeveiliging. Wilt u zeker weten dat u alles goed voor elkaar heeft zonder dat u hier constant mee bezig moet zijn? Wilt u zeker weten dat u competitieve prijzen en goed advies aangeboden krijgt wanneer u op zoek gaat naar een servicepartner? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Royal Safety staat voor u klaar.

Wij kunnen u helpen met de inbraakbeveiliging op het gebied van:

  • Installatie en onderhoud van camerabeveiliging
  • Installatie en onderhoud van mistgeneratoren
  • Toegangsbeveiliging door middel van een systeem met pasjes of vingerafdrukken
  • Detectoren die aangeven wanneer magneetconnecties verbroken worden, of ruiten in worden getikt

Houd u er rekening mee dat u dit niet alleen voor uw bedrijf of huis doet? De kans is groot dat uw verzekeraar eisen stelt aan de inbraakbeveiliging. Wanneer u hier niet aan voldaan heeft, hoeft de verzekeraar wettelijk niets uit te keren!

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in