Skip to the content

Kluizen

Het is niet altijd mogelijk om de inbrekers buiten te houden. Een camera die in het zicht staat, een mistgenerator die vermeld staat op de deur, soms is de wil om in te breken groter dan het risico en zullen de inbrekers er alles aan doen om toch het pand in te komen. Dat is zeker het geval wanneer zij het idee hebben dat er veel te halen is. Wanneer de inbrekers het idee hebben dat zij een flinke slag kunnen slaan, nemen zij vaak veel grotere risico's. Aangezien er gemiddeld 200 keer per dag ingebroken wordt in Nederland, is het goed om hier eens bij stil te staan. Wat zou het voor uw bedrijf betekenen wanneer alles met een grote waarde weggehaald wordt?

De verzekering zal ongetwijfeld een groot deel dekken, maar kunt u bewijzen dat alles aanwezig was dat u vergoed wilt hebben? Kunt u aantonen dat u alles gedaan heeft om de inbraak te voorkomen? En nog belangrijker: Hoe lang bent u hiermee bezig en hoeveel tijd heeft u nodig voordat uw werknemers weer aan het werk kunnen?

Kluizen, zorg dat veilig ook echt veilig is

Omdat inbrekers niet altijd buitengehouden kunnen worden, kan het verstandig zijn om ervoor te zorgen dat sommige dingen in het bedrijf niet mee naar buiten kunnen. Er zijn verschillende manieren om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten. Het gebruiken van beveiligde deuren met goede sloten in het gebouw zal de inbrekers bijvoorbeeld al flink vertragen, maar kluizen maken het vervolgens nog eens een stuk moeilijker. Zeker wanneer het een kluis is die verankerd is, zodat de inbrekers niet de complete kluis mee kunnen nemen. Er zijn veel verschillende modellen met verschillende features, maar let u vooral op de functies die u wilt hebben om uw bezitting veilig te houden. Alle andere features zijn leuk, maar alles wat niet nodig is, kost eigenlijk alleen maar extra geld.

Een kluis is bijzonder geschikt voor het veilig opbergen van:

  • Belangrijke papieren, zoals verzekeringen, contracten, maar ook waardepapieren
  • Het opslaan van sieraden of andere waardevolle materialen die onvervangbaar zijn
  • Het veilig opbergen van geld
  • Het opbergen van sleutels van een wagenpark, serviceauto's of eventuele bijgebouwen
  • Het opslaan van waardevolle artikelen die niet in de winkel geplaatst zouden moeten worden

Verbeterde veiligheid in uw bedrijf of gebouw

De veiligheid in het gebouw of het bedrijf kent veel aspecten. Het beste resultaat krijgt u wanneer u aandacht besteed aan alle aspecten, maar dat hoeft uiteraard niet tegelijkertijd. Brandveiligheid gaat voor de meeste bedrijven voor, omdat dit wettelijk verplicht is. Heeft u dit allemaal op orde, dan is het verstandig om te kijken naar de inbraakveiligheid. Inbraakbeveiliging in de vorm van camera's, mistmachines en kluizen zorgt ervoor dat het lastiger wordt voor inbrekers om waardevolle bezittingen mee te nemen. Overigens geldt dit ook voor uw werknemers. Hoezeer u deze mensen ook vertrouwt, het is de gelegenheid die de dief maakt. Is er geen mogelijkheid, dan is er ook geen basis voor wantrouwen.

Royal Safety helpt u graag verder met de veiligheid binnen uw bedrijf. Wij zijn experts op het gebied van de allround veiligheid en kunnen u uiteraard ook helpen met het uitzoeken en plaatsen van de kluizen. Aangezien wij onze klanten ook regelmatige controles en onderhoudsbeurten aanbieden, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid binnen uw bedrijf.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in