Skip to the content

Hier kunt u alles vinden over de diensten en onderhoud binnen brandveiligheid. Royal Safety uw servicepartner neem contact op en wij helpen u verder. Samen gaan we voor veiligheid! 

Een kwart van alle branden ontstaat door menselijke fouten. Ruim vijftien procent van de branden ontstaat door kortsluiting en bijna twintig procent van de branden in Nederland ontstaat jaarlijks door werkzaamheden. Dat is in totaal al zestig procent van alle branden op jaarbasis waar u nauwelijks iets aan kunt doen. Een brand ontstaat en breidt zich zo snel uit dat u al snel machteloos staat en alleen maar kunt hopen dat alle mensen zich op tijd in veiligheid kunnen brengen.

Het laatste is natuurlijk niet helemaal waar. Wanneer u bekend bent met de risico's en de oorzaken, dan kunt u preventieve maatregelen treffen om de schade en het risico op brand te beperken. Waar moet u in dat geval op letten en is dit iets wat u zelf gaat doen, of besteedt u het liever uit?

Brandveiligheid begint met kennis

Hoe minder kennis er is over branden, hoe moeilijker het is om de brandveiligheid te optimaliseren. Het is vaak ook zo dat de bedrijven waar weinig kennis is over brandveiligheid, moeite hebben met het voldoen aan de regels en wetten die opgesteld zijn. Brandveiligheid is zo belangrijk dat de wetgever regels opgesteld heeft waar werkgevers en eigenaren van panden aan moeten voldoen om zo de veiligheid van de aanwezigen te garanderen, maar ook de veiligheid van de gebouwen om het gebouw heen.

Pas op het moment dat er genoeg kennis is over de verwoestende gevolgen en de oorzaken van een brand, kunnen er stappen ondernomen worden om de brandpreventie en brandbestrijding te optimaliseren. Daarom is het niet aan te raden om hier zelf mee aan het werk te gaan. De experts hebben de kennis in huis om alle wetten te volgen en tegelijkertijd uw eisen in het oog te houden. Een andere reden om direct contact op te nemen met Royal Safety is dat de aanleg en installatie van de verschillende mogelijkheden niet genoeg is om aan de eisen te voldoen. Er moet ook onderhoud gepleegd worden en daar komt nog eens bij dat er ook regelmatig keuringen en inspecties gedaan moeten worden om aan de wet te voldoen.

Royal Safety, het antwoord op uw vraag

Royal Safety biedt diensten en producten aan waar u direct profijt van kunt hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zullen de mensen in het gebouw zich een stuk veiliger voelen. Tegelijkertijd hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de wetgeving en mogelijke inspecties door de brandweer of de Arbo, die op elk moment langs kunnen komen. Wij zorgen ervoor dat u aan alle regels voldoet.

Vraag direct informatie aan over de manieren waarop Royal Safety u kan helpen, wat wij voor adviezen kunnen leveren en welke producten het best geschikt zijn voor uw bedrijf of pand. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de brandveiligheid, dan kunt u direct een onderhoudscontract afsluiten, of een eigen plan opzetten in samenwerking met ons, zodat het onderhoud en de keuringen ook alvast ingepland kunnen worden voor de toekomst.

Royal helpt u met alles wat onder brandveiligheid valt, zoals:

  • Aangeven van uitgangen en vluchtroutes
  • Blusmiddelen
  • Brandmelders en ontruimingsalarminstallaties
  • Noodverlichting
  • Brandwerendheid van de materialen
  • Brandvertragende middelen

Royal Safety helpt u niet alleen met het controleren en veiliger maken van uw bedrijf of huis, wij nemen ook graag het onderhoud van u over, zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard doen wij alles volgens de normen die voorgeschreven staan in Bouwbesluit 2012.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in