Skip to the content

Adviesbureau brandveiligheid

Voorkom het risico op een brand met deskundig brandveiligheidsadvies

Misschien ben je ooit weleens in de buurt geweest van een brand of heb je zelfs moeten ontruimen, omdat er een brand uitbrak. Een brand is een onderwerp dat veel mensen zien als iets wat ze wel kennen, maar er liever niet aan denken dat ze zelf in de situatie kunnen komen waarbij er brand ontstaat. Toch zijn er vele factoren om ons heen die een verhoogd risico vormen en waardoor er potentieel brandgevaar is. Dit kan natuurlijk van allerlei factoren afhangen, maar het feit dat we bijvoorbeeld steeds meer elektronische apparaten gebruiken is slechts een voorbeeld van een onderdeel, waardoor er een verhoogd risico op brand kan zijn. Gelukkig kun je nu gebruik maken professioneel advies, zodat je de risico’s zoveel mogelijk verkleint.

Royal Safety is een autoriteit op het gebied van brandpreventie en advies

Royal Safety is een begrip en een autoriteit wanneer het gaat om kennis en expertise op het gebied van brandveiligheid. Royal Safety is in staat om een advies op maat uit te brengen met betrekking tot de brandveiligheid en het minimaliseren van de risico’s. De ervaren en gecertificeerde specialisten van Royal Safety maken een nauwkeurige analyse op maat voor u die vervolgens leidt tot een advies en preventieve maatregelen, waardoor de kans op een brand in uw woning of kantoor aanzienlijk kan worden verkleind.

Een advies vermindert de risico’s op brand en verbetert de signalering van brand

Je kunt een inspectie aanvragen en een vrijblijvende offerte aanvragen voor een advies op maat, maar het uitsluiten van brand kan natuurlijk niemand. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en niets verspreidt zich sneller dan vuur. Het advies van Royal Safety bevat echter niet alleen adviezen en maatregelen om een eventuele brand te voorkomen, maar bevat ook maatregelen op het gebied van bijvoorbeeld brandsignalering, zodat wanneer er onverhoopt toch brand uitbreekt, iedereen op tijd in veiligheid kan worden gebracht en de materiële schade zoveel mogelijk beperkt kan worden.

Creëer een veilige situatie voor jezelf en je omgeving met een professioneel advies van Royal Safety

Met de professionele hulp en adviezen van Royal Safety zorg je ervoor dat jouw woning of kantoor altijd voldoet aan de meest recente brandpreventie maatregelen. Hierdoor zorg je voor een veilige situatie voor jouw gezin of medewerkers en kom je ook niet voor verassingen te staan wanneer je slachtoffer wordt van een brand en de verzekering niet wil uitbetalen, omdat je niet de juiste brandpreventie maatregelen hebt genomen. Met een professioneel advies van Royal Safety creëer je de veiligste situatie voor jezelf en voor je omgeving!

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in