Skip to the content

Waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw brandblussers. Het in Oostvoorne gevestigde Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Keuring, controle & onderhoud volgens NEN 2559
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Voordelen voor particulieren en bedrijven in de omgeving Brielle:

  • Géén voorrijkosten
  • Dé meest gekwalificeerde brandblusser expert in de regio Voorne-Putten

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandblusser keuren Brielle beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandblusser keuren Brielle

Op zoek naar een brandveiligheid specialist in de omgeving van Brielle die uw brandblusser(s) deskundig kan keuren? Bij Royal Safety bent u aan het juiste adres. Royal Safety is een REOB CIBV gecertificeerde brandveiligheid specialist gevestigd in het industrieterrein de Pinnepot in Oostvoorne. Wat op ongeveer vijf minuten rijden is van Den Briel.
De oprichter van Royal Safety, Fons Gerrits, is zelf woonachtig in Brielle. Het kan dus wel gezegd worden dat Royal Safety sterke binding heeft met Brielle en de regio Voorne-Putten.

Waarom brandblusser laten keuren in Brielle?

U moet er niet aan denken maar er breekt brand uit in uw huis of bedrijf. U gaat op zoek naar de brandblusser maar kan deze niet vinden. Verplaatst door een medewerker of familielid die vond dat de brandblusser in de weg stond. Of u vindt de brandblusser maar er komt niets uit, of kracht van het blussen is teleurstellend. Dit zijn allerlei incidenten die kunnen plaatsvinden wanneer er niet regelmatig sprake is van brandblusser controles. De afgelopen jaren zagen we verschrikkelijke branden in o.a. de Notre Dame in Parijs en de Grenfelltoren in Londen. Het lijkt een ver van uw bed show. Maar een verschrikkelijke brand kan overal uitbreken, ook in Brielle.

Het is zeker mogelijk om zelf een brandblusser keuring uit te voeren. Zaken waar ook leken gemakkelijk op kunnen controleren zijn: staat de brandblusser nog wel op de juiste plaats? Zijn de instructies op de brandblusser zelf nog wel goed leesbaar?

De brandblusser controle is nodig, niet zozeer omdat deze zo vaak gebruikt wordt dat deze gaat slijten. Dat is juist vrijwel nimmer het geval. Het probleem zit hem in inactiviteit. Een brandblusser staat daar maar het merendeel van de tijd. Dat is an sich een positieve zaak. Maar, roest kan gaan vormen op de brandblusser, het blusmiddel is ‘verstreken’ bijv. bij poederblussers kan het zo zijn dat het poeder gaat samenklonteren. Staat er nog voldoende druk op de brandblusser? Zijn de slangen en spuitmond nog in goede staat? Deze vragen zijn lastiger te beantwoorden als brandveiligheid leek. Daar wil je een ervaren betrouwbare partner voor raadplegen.

Royal Safety voert brandblusser keuringen uit volgens de relevante NEN 2559 richtlijnen voor zowel particulieren als bedrijven. Het fijne voor bedrijven is dat de keuringen dus plaatsvinden volgens de relevante normen en eisen van de Nederlandse wet, de brandweer en verzekeringen. Zodoende kan Royal Safety u al het benodigde papierwerk verschaffen. Deze certificatie kunt u middels onze app altijd makkelijk tevoorschijn halen wanneer bijv. de brandweer op bezoek komt.

Volgens de wet is het voor bedrijven verplicht om een brandblusser keuring iedere twee jaar uit te laten voeren. Dit is het absolute minimum. Ideaal zou zijn een jaarlijkse keuring. Niet alleen voor uw eigen ‘peace of mind’, maar naast de wetgevende instanties zijn er ook andere partijen die in ogenschouw genomen moeten worden. Sommige verzekeraars verlangen bijv. jaarlijkse controles.

Omdat Royal Safety gevestigd is in de regio, betaald u uiteraard geen voorrijkosten als Brielse particulier of onderneming zijnde.

Het is bij Royal Safety ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten v.w.b. de onderhoud en keuringen van uw brandblussers. Zo heeft u helemaal geen omkijken en zorgen meer.

Royal Safety is in een notendop de meest gekwalificeerde expert in de omgeving van Brielle wanneer het aankomt op het keuren van brandblussers. Neem vandaag nog contact op.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in