Skip to the content

Brandwerend coaten

Royal Safety biedt specialistische brandwerende coating conform het Bouwbesluit. Verhoog de veiligheid van uw gebouw. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Brandwerend coaten volgens NEN 6069 en conform Bouwbesluit
 • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandblusser keuren Brielle beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandwerend coaten

Brandveiligheid is een cruciaal aspect binnen elk gebouw, of het nu gaat om commerciële panden, industriële faciliteiten of wooncomplexen. Brandwerend coaten speelt hierbij een belangrijke rol. Deze speciale behandeling wordt toegepast op materialen en constructies om de brandweerstand te verhogen. Het doel is om de verspreiding van vuur te vertragen en mensen meer tijd te geven om te evacueren en de brandweer de kans te geven om de brand effectief te bestrijden. Brandwerend coaten is vooral noodzakelijk in situaties waar de structurele integriteit van een gebouw essentieel is voor de veiligheid van de inzittenden en de bescherming van waardevolle goederen en documenten.

Eisen aan brandwerende coating

Brandwerende coating moet aan strenge eisen voldoen. Deze eisen zijn vastgelegd in het Bouwbesluit en internationale normen. De coating moet bij blootstelling aan hoge temperaturen een isolerende laag vormen die de onderliggende materialen beschermt tegen de hitte. Hierdoor blijven de structurele eigenschappen van het materiaal langer behouden, wat cruciaal kan zijn voor de stabiliteit van het gebouw tijdens een brand. Daarnaast moet de coating duurzaam zijn en bestand tegen diverse omgevingsfactoren, zonder dat de brandwerende eigenschappen afnemen over tijd.

Waarom een specialist inschakelen

Het aanbrengen van brandwerende coating is een specialistische taak die kennis vereist van de juiste materialen en toepassingstechnieken. Royal Safety is gespecialiseerd in brandveiligheidsoplossingen en het correct toepassen van brandwerende coatings conform het Bouwbesluit. Het inschakelen van een specialist zoals Royal Safety zorgt ervoor dat de brandveiligheid van uw pand aan alle wettelijke eisen voldoet. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van de mensen in het gebouw, maar ook voor het voldoen aan verzekeringseisen en het voorkomen van mogelijke aansprakelijkheid bij brandincidenten.

Het belang van conformiteit met het Bouwbesluit

Het Bouwbesluit stelt duidelijke eisen aan de brandveiligheid van gebouwen. Deze regelgeving is ontworpen om een veilige omgeving te creëren voor iedereen die zich in een gebouw bevindt. Door brandwerend coaten uit te laten voeren door een gecertificeerd bedrijf zoals Royal Safety, verzekert u zich ervan dat uw pand voldoet aan de laatste normen en voorschriften. Dit is niet alleen van belang voor de veiligheid, maar ook voor de waarde van uw pand en de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

De rol van preventie in brandveiligheid

Preventie speelt een centrale rol in het waarborgen van brandveiligheid. Door proactieve maatregelen te nemen, zoals het aanbrengen van brandwerende coating, wordt het risico op brand aanzienlijk verkleind en de gevolgen van een eventuele brand geminimaliseerd. Het is een investering in de veiligheid en duurzaamheid van een pand, die bijdraagt aan de bescherming van mensenlevens, het behoud van eigendommen en de continuïteit van bedrijfsactiviteiten. Royal Safety zet zich in voor het bevorderen van brandveiligheidsbewustzijn en het implementeren van preventieve maatregelen die een veilige omgeving garanderen.

Voordelen van samenwerken met Royal Safety

Het kiezen voor Royal Safety voor het brandwerend coaten van uw pand brengt diverse voordelen met zich mee. Als expert op het gebied van brandveiligheid biedt Royal Safety:

 • Grondige kennis van het Bouwbesluit en relevante normen.
 • Toepassing van de nieuwste technologieën en materialen.
 • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen van uw pand.
 • Deskundige installatie door ervaren professionals.
 • Onderhoud en inspectie om de effectiviteit van de brandwerende maatregelen te waarborgen.

Door deze expertise en dienstverlening verzekert Royal Safety een hoogwaardige aanpak van brandveiligheid, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.

Royal Safety: uw partner in brandveiligheid

Royal Safety begrijpt het belang van brandveiligheid en biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Met een team van ervaren specialisten en een focus op kwaliteit, staat Royal Safety klaar om de brandwerendheid van uw pand naar een hoger niveau te tillen. Door te kiezen voor Royal Safety, kiest u voor een betrouwbare partner die de veiligheid van uw pand en de mensen die erin verblijven, serieus neemt. Neem contact op met Royal Safety voor een vrijblijvend advies en zorg ervoor dat uw pand optimaal beschermd is tegen brand.

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in