Skip to the content

Brandwerende afdichtingen

Royal Safety biedt specialistische brandwerende afdichtingen conform het Bouwbesluit. Verhoog de veiligheid van uw gebouw. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Brandwerende afdichtingen volgens NEN-EN 1366-3, NEN-EN 1366-4 en conform Bouwbesluit
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

brandblusser keuren Brielle beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Brandwerende afdichtingen

Brandveiligheid is een cruciaal aspect binnen elk gebouw, zowel voor de bescherming van mensenlevens als voor het behoud van eigendommen. Een van de essentiële componenten in het waarborgen van brandveiligheid zijn brandwerende afdichtingen. Deze afdichtingen spelen een sleutelrol in het voorkomen van de verspreiding van brand, rook en giftige gassen door het creëren van een barrière. Ze zijn ontworpen om openingen en voegen in brandcompartimenten af te sluiten, waardoor de brand zich minder snel kan verspreiden en mensen meer tijd hebben om te evacueren.

Conformiteit met bouwbesluit en NEN-normen

Voor de implementatie van brandwerende afdichtingen is het van belang dat deze voldoen aan de strenge eisen van het Bouwbesluit en de relevante NEN-normen, zoals NEN-EN 1366-3 en NEN-EN 1366-4. Deze normen stellen specifieke eisen aan de prestaties van afdichtingssystemen bij brand, waaronder de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag (WBDBO). Royal Safety is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen die niet alleen aan deze eisen voldoen maar deze zelfs overtreffen, om zo optimale brandveiligheid te garanderen.

Keuze van de juiste materialen

De selectie van materialen voor brandwerende afdichtingen is een proces dat expertise en kennis vereist. Materialen moeten zorgvuldig worden gekozen op basis van hun brandwerende eigenschappen, duurzaamheid en compatibiliteit met de constructie-elementen waarmee ze in contact komen. Royal Safety werkt met een breed scala aan hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen.

Installatie en onderhoud

De effectiviteit van brandwerende afdichtingen hangt niet alleen af van de kwaliteit van de materialen, maar ook van de juistheid van de installatie. Het is cruciaal dat de installatie wordt uitgevoerd door ervaren professionals die bekend zijn met de laatste technieken en voorschriften. Royal Safety biedt niet alleen installatie aan, maar ook periodiek onderhoud om te verzekeren dat de afdichtingen hun brandwerende functie blijven vervullen. Regelmatig onderhoud is essentieel om de integriteit van brandwerende systemen te waarborgen en te zorgen dat ze blijven voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Royal Safety inschakelen

Het inschakelen van Royal Safety voor uw brandwerende afdichtingen zorgt ervoor dat u kiest voor zekerheid en kwaliteit. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en omgeving. Met Royal Safety kiest u voor een partner die niet alleen voldoet aan de geldende normen en voorschriften, maar ook streeft naar het overtreffen ervan. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Slotwoord

Brandwerende afdichtingen zijn een onmisbaar onderdeel van een integraal brandveiligheidsplan. Door te kiezen voor hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de laatste normen en voorschriften, kunt u de veiligheid van uw gebouw en de mensen die erin verblijven aanzienlijk verbeteren. Royal Safety is uw partner in het realiseren van deze essentiële brandveiligheidsmaatregelen, met expertise, kwaliteitsproducten en diensten die uw verwachtingen zullen overtreffen.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in