Skip to the content

Waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor uw brandslanghaspels. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Aanleggen en installatie volgens NEN 671-1
 • Keuring, controle, onderhoud & reparatie volgens NEN 671-3 
 • Flow metingen / debiet / opbrengstmeting van de brandslanghaspels
 • Persen/beproeven
 • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

keuring brandslanghaspels beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Keuring brandslanghaspels

Een brandslanghaspel is een blusmiddel dat aangesloten zit op het waternet en veel toegepast wordt in gebouwen. Het is vaak het eerste waar mensen naar zoeken op het moment dat er in een gebouw brand uitbreekt. Het is daarom ook van groot belang dat ze dan ook werken bij calamiteit. De haspels zijn er van 20 tot 30 meter brandslang, zijn van hoogstaande kwaliteit, Royal Safety levert en installeert alleen brandslanghaspels die gefabriceerd en gecertificeerd zijn volgens Kiwa EN 671-1 en CE keurmerk en RAL 3000 Fire Red. Door het gebruik van speciale kunststoffen in de kern van het haspel is beperkt tot niet-dragende delen, hiermee is deze soepel in gebruik, en heeft de brandslanghaspel een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is. 

Door het slide-in systeem is het haspel eenvoudig te installeren, dit doen wij uiteraard graag voor zodat er altijd van uit gegaan kan worden dat deze op de juiste plek hangt. U kunt het haspel ook gewoon bij ons bestellen via het aanvraag formulier, mail of gewoon in de webwinkel.

Voor de voeding industrie hebben we een RVS uitvoering en voor zwembaden een aluminium die ook zeewaardig is.

Het haspel wordt dan ook compleet geleverd met montagepak (straalpijp ophangbeugel, slanggeleider, montageplaat en straalpijp met glow in de dark ring). Ook zoals het bij een brandblusser verplicht is moeten we ook een brandslanghaspel aan duiden door middel van een pictogram zodat deze van een afstand te zien is.

Voordelen van een brandslanghaspel van Royal Safety

 • Gecertificeerd volgens Kiwa EN 671-1 en CE keurmerk
 • Een werkdruk tot 12 bar
 • Glow in de dark effect
 • Slide-in systeem
 • Aanvoerleiding van roestvrij materiaal
 • Volrubber Kiwa brandslang

Brandslanghaspel bouwbesluit 2012

Brandslanghaspel volgens bouwbesluit 2012 is de laatste nieuwe eis, hoeveel brandslanghaspels er nodig zijn gaat via de projecteringeis, de eis stelt voor dat de brandslang lengte plus 5 meter of ter wel de lengte die de waterstraal aflegt. En de vloer oppervlakte met het haspel kan worden bestreken. De brandslang is minimaal 20 meter en maximaal 30 meter, zit aangesloten op het waternet en heeft een minimale druk van 100kPa en een capaciteit van 1,3 m³. Er zitten een hoop regels en eisen aan. Wij helpen u hier graag mee u kunt dan ook vrijblijvend om advies vragen.

Brandslanghaspelkast

Brandslanghaspelkast uit plaatstaal en poeder gecoat in de RAL kleur 9010. De haspelkasten zijn er zowel in inbouw als opbouw uitvoering. De brandslanghaspel kasten zijn er in verschillende hoogte, breedte en diepte afhankelijk van het haspel. Ook in on assortiment combi kasten daar kunnen dan een brandblusser en brandslanghaspel netjes in 1 kast worden geplaatst. De brandslanghaspelkast wordt geleverd met magneet aansluiting en heeft een lange grip en is daardoor gemakkelijk te openen en sluiten. U kunt de kast deuren bestellen in zowel links als rechts om draaiend.

brandslanghaspel met zwenkarm

Optioneel:

 • Zwenkarm
 • Handbrandmelder aansluiting
 • links of recht om
 • isolatie materiaal, 130 Watt kachel en thermostaat

Wenst u meer informatie over een brandslanghaspel, brandslangkast of het bouwbesluit? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in