Skip to the content

Controle nodig conform de NEN-EN 50172?

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor uw pand. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Onderhoud conform NEN-EN 50172
 • Volgens bouwbesluit 2012
 • Controle en inspectie noodverlichting
 • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)
 • 5 jaar garantie

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

Noodverlichting advies

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Onderhoud noodverlichting

Onderhoud aan de noodverlichting

Het plegen van onderhoud aan de noodverlichting is een belangrijk onderdeel voor veiligheid in uw pand/gebouw om paniek te voorkomen tijdens stroomuitval. Het is van groot belang dat uw noodverlichting daadwerkelijk werkt op het moment dat dit nodig is. Royal Safety onderhoudt, controleert en adviseert u graag. Onze service monteurs met jarenlange ervaring kunnen u alles vertellen over de uw noodverlichting. Onderhoud aan noodverlichting is een specialistisch vak. Alle armaturen zijn anders en dat vraagt dan ook echt om kennis. De breed opgeleide service monteurs onderhouden en controleren alle soorten en merken noodverlichting.

Wij zijn u graag van dienst u kunt vrijblijvend advies aanvragen doormidden van aanvraag of telefoon wij komen desgewenst bij u op locatie zodat wij de situatie goed kunnen bekijken. Ook hebben we een online bereken tool zodat u kan zien want de kosten zijn voor het basis onderhoud noodverlichting.

Jaarlijks onderhoud noodverlichting wettelijk verplicht

Volgens het bouwbesluit 2012 en de arbo-wet dient er in ieder gebouw noodverlichting aanwezig te zijn en ieder jaar dient de noodverlichting gecontroleerd en onderhouden te worden. Jaarlijks onderhoud aan noodverlichting is dan ook wettelijk verplicht.

Royal Safety onderhoudt noodverlichting conform NEN-EN 50172 hiermee voldoet u aan de eis, we controleren de functionaliteit en schakeling van de noodverlichting armatuur. Verder controleren we of de vluchtroute nog correct wordt aangeduid en of er zich op deze route geen obstakels bevinden of dat er wellicht deuren of wanden ge- of verplaatst zijn zodat de vluchtroute niet meer up to date is. Ook kijken we naar de leeftijd en sterkte van het accu, de accu moet 1 uur autonomie verlichting kunnen geven dit doen we door middel het door meten van het accu. Fabrieken adviseren om elk vijfde jaar de accu's te vervangen. Hiermee voorkomt u gebreken en onnodige beschadiging aan de printplaat van de noodverlichting armatuur en bent u van 1 uur autonomie verzekerd. De TL buizen zijn van hoog kwaliteit en garanderen 8000 duizend brand uren dat betekent dat ze zo een 14 maanden meegaan. Bij de permanent brandende armaturen worden ze dan ook bij controle ronde ieder jaar vervangen. Elk armatuur wordt bij het controle/onderhoud voorzien van een barcode en wordt dan aan door middel van tablet in een loop lijst gezet zo kunt u van ieder product de leeftijd zien en wat er aan onderhouden is zo kunt u in het systeem ook de verwachtende kosten zien van aankomende jaren. Na alle noodverlichting onderhouden is ontvangt u deze loop lijst met certificaat die u als u deze nodig heeft kunt laten zien aan verzekeraars en instanties.

Onderhoud aan noodverlichting

Voordelen onderhoud Royal Safety:

 1. Onderhoud noodverlichting conform NEN-EN 50172
 2. Deskundig personeel met jaren lange ervaring
 3. Digitale loop lijsten met certificaat
 4. Onderhouden alle soorten en merken
 5. Scherp in prijs geen hoge kosten bij onderhoud of vervanging

Projectering en installatie noodverlichting

Heeft u een nieuw pand gaat u verhuizen of wilt u gaan verbouwen? Dan adviseren wij u graag over de projectering en installatie van de noodverlichting. Onze goed opgeleiden specialisten kijken naar u situatie de grote van uw pand/gebouw bedrijf activiteit en nog een aantal van dat soort aspecten uiteraard volgens wettelijke eis en regelgeving. Ook kunnen onze specialisten u ook informeren over de andere veiligheid en brandbeveiliging eisen voor uw pand denk aan blusmiddelen, brandmelders, verbrand trommels en AED en andere veiligheid artikelen binnen uw bedrijf. Zo kunt u bij Royal Safety onderhoud noodverlichting en blusmiddelen allemaal onder 1 dak laten verzorgen. Wij ontzorgen u hier graag in.

Kernwaarden

 • Al uw veiligheid onder 1 dak
 • Gecertificeerd personeel
 • Volgens alle wetten en eisen
 • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in