Skip to the content

Waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor een sprinkler installatie. Royal Safety ontzorgt u graag. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Aanleggen, installatie, montage sprinkler volgens NEN-EN 12845:2015 + NEN 1073:2017
  • Sprinkler onderhoud, keuring, controle en reparatie tevens volgens NEN-EN 12845:2015 + NEN 1073:2017
  • Certificering (voor overheid én verzekeringsmaatschappijen)

Boven alles staat de klantentevredenheid, zie onze Google reviews:

Sprinklerinstallatie bedrijven beoordelingen

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in

Sprinklerinstallatie bedrijven

Een sprinklerinstallatie helpt bij de bestrijding van brand in jouw bedrijf

Als ondernemer of pandeigenaar moet je er natuurlijk niet aan denken dat jouw gebouw in vlammen opgaat door een onvoorziene brand. Om ervoor te zorgen dat je deze nachtmerrie nooit daadwerkelijk hoeft mee te maken zijn er tal van maatregelen die je kan en vaak ook moet nemen. Deze maatregelen neem je, omdat deze vaak zijn vastgesteld in het Bouwbesluit 2012 en uiteraard om je pand tegen brandschade te kunnen verzekeren. Om je hierbij te helpen kun je Royal Safety inschakelen, zodat je kan profiteren van de expertise op dit gebied en voorzien wordt van professioneel advies op maat en de beste brandbestrijding voor jouw bedrijf. Een van de belangrijke onderdelen waarin Royal Safety graag assisteert en bemiddeld, is in brandbestrijdingsmiddelen en installaties. In grotere panden en bedrijven is de aanwezigheid van een sprinklerinstallatie essentieel en vaak ook verplicht. Een sprinklerinstallatie begint bij een brand automatisch met blussen nog voordat de hulpdiensten gearriveerd zijn. Dit helpt bij de bestrijding en de vertraging van brand en zorgt ervoor dat een pand vaak behouden kan blijven en een lokale brand niet een heel gebouw plat legt.

De sprinklerinstallaties voor bedrijven van Royal Safety voldoen aan de Europese normen en regels

Een sprinklerinstallatie wordt vooral gebruikt voor in bedrijven en kantoren en kan worden omschreven als een automatische blus installatie. De sprinklers zijn geïnstalleerd in het plafond in alle ruimtes in het pand. Een sprinklerinstallatie systeem is voorzien van leidingen voor de watertoevoer, de sprinklers zelf en de warmte sensoren. Wanneer er een brandhaard ontstaat springt de sprinkler automatisch aan in een ruimte, waardoor er water door de ruimte gesproeid wordt, de beginnende brand in de kiem gesmoord wordt en de schade van een brand vaak beperkt kan worden. Royal Safety helpt je graag bij de installatie van jouw sprinklersysteem en voorziet daarnaast ook in het onderhoud en de periodieke keuringen van de installatie. Alle sprinklerinstallaties van Royal Safety voldoen aan de zogeheten NEN-EN 12845, wat staat voor de Europese regelgeving, waarnaar in het Bouwbesluit gerefereerd wordt.

Royal Safety zorgt voor een plan op maat voor de sprinklerinstallatie in jouw bedrijf

Een sprinklerinstallatie kan het verschil maken en kan een bedrijf redden. Om ervoor te zorgen dat de sprinklerinstallatie altijd in een goede staat verkeerd en deze haar werk doet indien nodig, moet het systeem periodiek gekeurd worden. Ook is het van belang dat de installatie al voor dat deze daadwerkelijk geplaatst is, voorzien is van goedkeuring door een geaccrediteerde inspectie instelling, zoals Royal Safety. Royal Safety is bovendien een erkend installatiebedrijf en alle installaties worden dan ook geleverd met de bijbehorende certificaten. Om deze certificaten geldig te houden worden er periodieke keuringen uitgevoerd. Vaak is dit ook een vereiste van de verzekeringsmaatschappij. Royal Safety maakt voor jouw bedrijf een plan op maat gebaseerd op het type bedrijf, denk hierbij aan de omvang, de functie of de sector en aanwezige materialen. Zo kan er voor een mist sproeier worden gekozen om hiermee de waterschade te beperken. Ook is het een optie om een zogenaamd droog systeem te plaatsen in bedrijven waar er vorst in een ruimte kan plaatsvinden of waarin de temperatuur boven de 700 graden Celsius uit kan komen zoals bijvoorbeeld in hoogovens.

Kernwaarden

  • Al uw veiligheid onder 1 dak
  • Gecertificeerd personeel
  • Volgens alle wetten en eisen
  • Royal Safety is een erkend onderhoudsbedrijf dat kunt u herkennen aan onderstaande merken
CCV REOB
CIBV
Erkend leerbedrijf
RTL-Z

Ervaringen van voorgaande klanten kan men hier vernemen:

Royal Safety Brandbeveiliging beoordelingen

Bouwbesluit (NEN-normen)

Recentelijk zijn er een groot aantal wijzigingen aangebracht in het Bouwbesluit (NEN-normen). We zijn momenteel bezig alle informatie op deze website naar gelang te updaten. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Royal Safety

Dalweg 24 · 3233 KK Oostvoorne
info@royalsafety.nl · www.royalsafety.nl

Telefoon

Bel ons voor meer informatie:
010 - 268 19 27

E-mail

Stuur ons een e-mail:
info@royalsafety.nl

Royal Safety bus

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Vul aub. een geldig e-mailadres in